Heerlijk verzorgd stonden alle handdoeken, beddengoed en keukendoeken in mooie tassen in ons vakantiehuis! Het is van goede kwaliteit.
Ik was uiterst tevreden. Een 8! Neem san dat na het hoogseizoen linnengoed op slijtage wordt gevontroleerd? In een van de onderlakens zat klein gaatje en 1 keukenhanddoek zat geen lusje meer....Ik was uiterst tevreden. Een 8! Neem san dat na het hoogseizoen linnengoed op slijtage wordt gevontroleerd? In een van de onderlakens zat klein gaatje en 1 keukenhanddoek zat geen lusje meer. Verder alles goed verzorgd en schoon!
Geen klachten.Alles was dik in orde.
Ons gezin maakt al jaren naar tevredenheid gebruik van jullie diensten. Fijn, comfortabel linnen.
To the point: heel goed
Erg fijne linnen
Zeer goed
Titia
Helemaal fijn, flexibel, goede service, precies dat aan wat je nodig hebt, goede communicatie. Fantastisch!
We huren hier elk jaar bed/bad/keukenlinnen tijdens onze vakantie(s). De bestelling is altijd compleet en staat klaar. Een aanpassing of extra product is altijd mogelijk. Het linnen is schoon en van...We huren hier elk jaar bed/bad/keukenlinnen tijdens onze vakantie(s). De bestelling is altijd compleet en staat klaar. Een aanpassing of extra product is altijd mogelijk. Het linnen is schoon en van goede kwaliteit