Kwaliteit
Bereikbaarheid.

Makkelijk online te bestellen, netjes afgeleverd

Handig, jammer dat je niet in eenmail de bevestiging krijgt met wat je hebt besteld.
Ander punt: laatste keer was het linnen weliswaar schoon maar toch rook het niet fris.

Reactie Linnenverhuur Schiermonnikoog:

Wat vervelend dat het linnen niet fris aan deed. Dat had ik graag even zelf gezien. Dat mag natuurlijk niet voorkomen. Uiteraard had u nieuwe gekregen. Ook als u met een laatste boot... Wat vervelend dat het linnen niet fris aan deed. Dat had ik graag even zelf gezien. Dat mag natuurlijk niet voorkomen. Uiteraard had u nieuwe gekregen. Ook als u met een laatste boot aankomt.
Elke online bestelling wordt automatisch bevestigd. Het enige is dat sommige providers heel snel iets als spam aanzien.

Femke Seesing

Flexibel, prettig dat ook bezorgd kan worden en indien gewenst dagelijks een aanvulling gehaald kan worden. Vriendelijke service.

Overzichtelijke website, klantvriendelijk opgezet, goede service, bestellingen tijdig geleverd

Super geregeld! Makkelijk online bestellen en afrekenen. Bij aankomst in ons huis was ons linnengoed al aanwezig, bij vertrek doe je het linnengoed in de tas en zet je buiten neer ?

Prima, snelle en correcte service

Marije

Gehuurd bench. Bij bestelling niet lang daarna bevestigingsmail. Dat was prettig aangezien wij op zondag voor maandag bestelde. De bench stond bij aankomst netjes klaar.