Kwaliteit
Bereikbaarheid.

G de graaf

Alles was prima geregeld.

Hele fijne ervaring.

truus kuivenhoven, amsterdam

Al jaren de beste ervaring: prettige reactie op vragen, alles altijd op tijd, bij plotselinge verandering nooit problemen maar juist meewerking en meedenken.
Alle lof voor dit -duidelijke...
Alle lof voor dit -duidelijke vrouw- bedrijf!

Vrijwel ieder jaar zijn we 1 week op Schiermonnikoog en huren we het linnengoed. Fijn dat we de mogelijkheid hebben om het bij het vakantie huisje te laten bezorgen en afhalen!

Bep van den Bergh

Heel tevreden over de kwaliteit van linnengoed en de procedure.

Doortje

Zeer goede ervaring. Ik bleek het verkeerde lakenpakket besteld te hebben, kwam het bedrijf achter, gezien het huisje dat wij hadden gehuurd. Ik werd hierover gebeld en ze hebben de bestelling... Zeer goede ervaring. Ik bleek het verkeerde lakenpakket besteld te hebben, kwam het bedrijf achter, gezien het huisje dat wij hadden gehuurd. Ik werd hierover gebeld en ze hebben de bestelling aangepast zodat wij direct het goede bedlinnen konden gebruiken. De extra kosten van 2 euro mochten wij gewoon in de linnentas deponeren.

Geeske Verloop

Ik had verkeerde maat lakens besteld, prettig grholpen bij omruilen daarvan!

Anna C.A.Bosgra-Okken

Goede producten, prima service

Over de telefonische bereikbaarheid kan ik niet oordelen, want ik heb alleen online contact gehad. En dat was in orde.