Agnes

Bh was door mij verkeerd besteld, gebeld met Nina van Lipoelastic BV voor ruiling dat kon direct de zelfde dag in Eindhoven, correct en netjes te woord gestaan door Nina bij de ruiling!

Reactie Lipoelastic B.V.:

Hi Agnes, wat lief dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven!
Fijn dat je onze service zo waardeert! Je bent altijd welkom voor advies! 💗

Evelien

(Bewerkt)

Vind de levering goed en snel alleen de prijs is er hoog…heb 3 bh’s besteld en de 3e ( knalroze) is de enige die geen irritatie veroorzaakt bij de schouders…de anderen wel..voor die prijs zouden de... Vind de levering goed en snel alleen de prijs is er hoog…heb 3 bh’s besteld en de 3e ( knalroze) is de enige die geen irritatie veroorzaakt bij de schouders…de anderen wel..voor die prijs zouden de schouders ook niet mogen irriteren..

Beste Evelien,
Beste Evelien,
We zijn blij dat we naar aanleiding van je review even contact met je hebben opgenomen om het probleem met de schouderbandjes op te lossen! We wensen je dan ook heel veel draagcomfort toe en we zien je graag weer terug! 💗

Roobrouck bv/ Blessurotheek

Wij zijn zeer tevreden over de service van deze firma. Ze handelde snel en efficiënt, wat voor mij erg belangrijk is.

Reactie Lipoelastic B.V.:

Bedankt voor deze geweldige feedback! Jouw tevredenheid is onze motivatie. We zijn blij dat je onze producten zo waardeert! 💖

Finn Sdis

Duidelijke site, zacht en comfortabel soepele kleding

Reactie Lipoelastic B.V.:

Bedankt voor je fijne review Finn! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten! 💕

Miriam

Goede informatie en snelle bezorging.
Heel fijn na operatie, elastische materiaal en alles is goed verstelbaar.
Ook is het weer goed schoon te krijgen.

Carla

Altijd goed advies bij elke aankoop die ik nodig had na plastisch chirurgische ingrepen qua maat en levering
En de active leggings een geweldig product!
Niet omdat ik lipoedeem heb maar...
En de active leggings een geweldig product!
Niet omdat ik lipoedeem heb maar wel mijn benen in de gaten moet houden ivm oedeem!
En ze zitten gewoon lekker met sporten, geven fijn compressie!

Reactie Lipoelastic B.V.:

Wauw, wat een mooie woorden Carla! Het doet ons zoveel plezier om te horen dat je tevreden bent. We zijn er voor jou, elke stap van de weg! 💗

A. van Zanten

De website is heel duidelijk, uitgebreide informatie. De active legging is van goede kwaliteit en voldoet wat mij betreft aan al mijn wensen. De levering gaat supersnel en is uitstekend geregeld.... De website is heel duidelijk, uitgebreide informatie. De active legging is van goede kwaliteit en voldoet wat mij betreft aan al mijn wensen. De levering gaat supersnel en is uitstekend geregeld. Kortom: Top!!

Reactie Lipoelastic B.V.:

Wat een fantastische feedback! 💖 We zijn zo blij dat je onze producten waardeert. Jouw comfort is onze prioriteit!

R van Dalen

Besteld voor mijn dochter ze heeft nu 2blauwe en 2 zwarte leggings zo ontzettend blij mee en zit super..
Toevallig met vliegen aangehad top

Reactie Lipoelastic B.V.:

Wat een lieve woorden! 💖 We zijn zo blij dat jullie bij onze LIPOELASTIC-familie horen en dat je geniet van ons comfort. Blijf stralen!

Hanneke Oors

Super te woord gestaan. En wat ben ik blij met mijn sportlegging.

Reactie Lipoelastic B.V.:

Dank je wel voor je lieve woorden! We zijn blij dat je je stralend voelt met onze compressiekleding. Blijf genieten van je comfort! 💖

Mirjam van den Elzen

Snelle levering, prima product

Reactie Lipoelastic B.V.:

Wauw, wat een mooie review! 🌟 Het doet ons zoveel plezier om te horen dat je tevreden bent. We zijn er voor jou, elke stap van de weg!