Femke

Het beste adres voor al je compressie kleding!

Karin Adriaanse

Zeer meedenkend bedrijf! Met goede middelen voor de compressie. Heb voor mijn liposucties verschillende drukpakken gehad en nu ook de active legging. Zulke fijne producten

Reactie Lipoelastic B.V.:

Hey Karin,
Bedankt voor je mooie review en wat fijn om te horen dat de Active leggings en de drukpakken zo goed bevallen zijn. We wensen je nog heel veel draagcomfort!
Groetjes,
Team...
Hey Karin,
Groetjes,
Team Lipoelastic

Samantha

Goede producten en fijne klantenservice. Vanuit het ziekenhuis moest ik een drukpak bestellen en op eigen initiatief een buikband extra besteld. Mijn 1e pak was te krap, de klantenservice heeft mij... Goede producten en fijne klantenservice. Vanuit het ziekenhuis moest ik een drukpak bestellen en op eigen initiatief een buikband extra besteld. Mijn 1e pak was te krap, de klantenservice heeft mij goed verder geholpen naar de juiste maat.

Daniëlle

Goed contact over leveringstijd en hoge kwaliteit producten

J. Oomen

Snelle levering, goed product. Wel een kleine kanttekening, misschien de sluiting in een andere kleur als de BH zelf, is lastig te zienwanneer het dezelfde kleur als de stof heeft vooral bij de... Snelle levering, goed product. Wel een kleine kanttekening, misschien de sluiting in een andere kleur als de BH zelf, is lastig te zienwanneer het dezelfde kleur als de stof heeft vooral bij de donkere uitvoering

Reactie Lipoelastic B.V.:

Hoi Jolanda, bedankt voor je review en je feedback over de sluiting!
Hoi Jolanda, bedankt voor je review en je feedback over de sluiting!
We hebben al enkele beha's in ons assortiment met een andere kleur haakjes, maar wie weet worden dit er in de toekomst nog meer! :)
Liefs,
Team Lipoelastic

Theo

Fijne en behulpzame medewerkster die het leveringsprobleemje snel heeft verholpen en opgelost.

Marlous van laere

Ben zeer fijn geholpen. Hebben een passende oplossing gegeven voor de uitdaging die ik had.

Kim

Ik heb een vraag gesteld en kreeg direct keurig en volledig antwoord. Een eerdere bestelling is ook keurig afgewikkeld. Definitief een kundig en betrouwbaar bedrijf.

Eugène

Had gebeld omdat ik las dat er voor 13.00 uur besteld moet worden, om het dezelfde dag de deur uit te hebben, maar het was al bijna 16.00uur. Met de hulp van een zeer aardige mevrouw toch kunnen... Had gebeld omdat ik las dat er voor 13.00 uur besteld moet worden, om het dezelfde dag de deur uit te hebben, maar het was al bijna 16.00uur. Met de hulp van een zeer aardige mevrouw toch kunnen bestellen & laten verzenden, echt super!

Janneke Izelaar

Heel fijn bedrijf met uitstekende service en productkennis