Heel goed Klanten service erg vriendelijk en goed geholpen Laarzen zijn. Erg mooie Als we weer nieuwe nodig hebben bestellen we ze zeker hier.
Katarina Durisova
Geweldig
Jill
Ik had iets verkeerds besteld. Na contact met de klantenservice werd het meteen opgepakt en opgelost. Fijn dat ik meteen contact kon krijgen en dat het zo snel werd opgelost. Top!
Lisanne van Dijk
Fantastisch! Op woensdag besteld en donderdag al binnen. Alles was ingepakt als een cadeautje, wat het voor de kindjes extra bijzonder maakte want mochten zelf hun (door mama uitgezochte ;-) )...Fantastisch! Op woensdag besteld en donderdag al binnen. Alles was ingepakt als een cadeautje, wat het voor de kindjes extra bijzonder maakte want mochten zelf hun (door mama uitgezochte ;-) ) kleren uitpakken.
Eva Engel
Goede service!
Silvia Ignat
Great
Jildou
Super geholpen door de klantenservice! En toen we het pakketje open maakten was het pas echt feest. Mijn dochter zei: ik lijk wel jarig!
Sabrina
Super, snelle verzending, superleuk ingepakt
Lizette van kroonenburg
Vlotte bestelling en mooi in gepakt Mooie laarzen voor mijn kleindochter