Heel fijne webshop met mooie merkjes. De thermolaarsjes waren mooi ingepakt! Echt een feestje. En erg fijn dat je via afterpay kan betalen.
Hetty van Esch
Een feestje om deze prachtig ingepakte artikelen uit te pakken!!
J.
De levering is snel maar dhl daarin tegen in geen fijn bedrijf zou een ander gaan zoeken voor je leveringen...
Toni
Perfect
Josie Jansen
We kochten prachtige Dr Martens voor onze dochter van 4, ze werden super snel geleverd en het uitpakken was één groot feest door het mooie inpakpapier! We gaan hier zeker vaker schoenen bestellen...We kochten prachtige Dr Martens voor onze dochter van 4, ze werden super snel geleverd en het uitpakken was één groot feest door het mooie inpakpapier! We gaan hier zeker vaker schoenen bestellen voor onze kinderen. Dikke aanrader!
Saskia
Topservice! Snel en reageren snel per mail. Was een cadeautje om mijn dr. Martens uit te pakken. Heb weer gelijk nieuwe dr. Martens besteld, ze zijn hier spotgoedkoop!!
Rommy Wilkens
Ik kan hier nog geen uitspraak over doen want ik heb mijn bestelling nog niet geleverd gekregen.