Sandrab

Een heel leuke korting gekregen op een adventskalender van Design Letters. Ik vind het wel erg spijtig dat de adventskalender niet in de luxe geschenkdoos zat terwijl het wel zo op de website... Een heel leuke korting gekregen op een adventskalender van Design Letters. Ik vind het wel erg spijtig dat de adventskalender niet in de luxe geschenkdoos zat terwijl het wel zo op de website vermeld staat. Ik vind het vooral spijtig omdat ik al mijn interieuraankopen in de originele verpakking bewaar.

Snelle levering, overzichtelijke site, leuke koopjes

Fijne service en het product is netjes ingepakt met een persoonlijk kaartje erbij. Erg leuk!
Helaas is het product alleen niet op de gekozen datum geleverd.

Persoonlijkheid

Superleuke winkel en goede service! Reageert snel en denkt mee. Fijn!

Irma

Levering snel ontvangen, alles mooi verpakt

persoonlijke aanpak - elk artikel was mooi verpakt - snelle leverin - en zeker niet in't minst erg leuke spullen

Vlotte levering, mooi ingepakt en een kaart met een handgeschreven boodschap.

Persoonlijke touch
Vlotte reactie
Mooi ingepakt

Joke Daniels

Heel vriendelijke, snelle en flexibele service. Een wijziging aan de bestelling werd met de glimlach opgelost!

Snel, flexibel, vriendelijk!

Jason

Ik heb een knuffel besteld bij Little Wannahaves.
Order was goed ontvangen en netjes verpakt met een persoonlijke boodschap. Erg leuk!

Snel, persoonlijk en goede producten!

Snel besteld alleen pakket is na een week nog steeds niet binnen.

Snel besteld en informatie naar klant is goed

Reactie Little Wannahaves:

Hoi Lisanne, ik heb het meteen even nagekeken waarom jouw bestelling zo lang onderweg is geweest. Dit heeft volgens PostNL te maken met de periode rond Hemelvaart waar er een aantal dagen niet... Hoi Lisanne, ik heb het meteen even nagekeken waarom jouw bestelling zo lang onderweg is geweest. Dit heeft volgens PostNL te maken met de periode rond Hemelvaart waar er een aantal dagen niet gewerkt is. Ik zie dat je het vandaag wel hebt ontvangen. :) Veel plezier ermee! Groet Jasper

Zeer positief!

Klantvriendelijk, direct contact, meedenkend, snelle service, terug storting van verzendkosten, Jasper als aanspreekpunt. Geweldig!