Leuke, originele kadootjes besteld voor mijn 2 kleinkinderen

Levering goed, zeker gezien de drukke Sinterklaas tijd!
??Zeer tevreden

Marjolein

Super!
Nadat de hond een gloednieuw blokje had opgegeten, zonder problemen een nieuw blokje gekregen. En in de winkel enorm goed geholpen bij het zoeken van een leuk Sinterklaascadeautje.

Klantgericht, kennis van hun producten, vriendelijk, snel in reactie, bijzondere producten (niet de standaard speelgoedwinkel!)

S. Smallenburg

Ik vind dit de leukste kinderwinkel van Utrecht momenteel. Super service in de winkel, en online ook. Leuk attentie-kaartje bij de online bestelling waarin staat "leuk dat je 'weer' bij ons hebt... Ik vind dit de leukste kinderwinkel van Utrecht momenteel. Super service in de winkel, en online ook. Leuk attentie-kaartje bij de online bestelling waarin staat "leuk dat je 'weer' bij ons hebt besteld". Mooi oog voor detail dus.
Ook wanneer er wat vertraging in de levering is (buiten Little Wannahaves om) wordt ik daarvan keurig op de hoogte gebracht. En ik sprak iemand uit Nieuwegein die dezelfde ervaringen met mij deelt!

leuke producten, goede service, snelle service, oog voor detail, persoonlijk.

SpreekAtelier

HARTstikke fijn en betrokken !! Een artikel was niet meer leverbaar, werd meteen voor gebeld en is netjes afgehandeld. Komen afspraken na! Snelle levering
, AANRADER!!

Betrokken en betrouwbaar

Lotte Griffioen

Positieve ervaringen. Goede snelle service, vriendelijke mensen. Goed geholpen.

Vriendelijk, goede en snelle service.

Natalie Beeke

Super service, maar vooral het persoonlijke kaartje welke je bij je bestelling krijgt geeft een enorm gewaardeerd gevoel als klant of eigenlijk als individu. Daar kunnen de meeste bedrijven en... Super service, maar vooral het persoonlijke kaartje welke je bij je bestelling krijgt geeft een enorm gewaardeerd gevoel als klant of eigenlijk als individu. Daar kunnen de meeste bedrijven en (web)winkels een voorbeeld aan nemen.

Hun persoonlijke touch. Mooie overzichtelijke website. Snelheid van verzenden.

Irene Bertels

Zeker een aanrader! Mooie spulletjes, snelle levering én accepteert Paypal!

Accepteert PayPal betalingen, snelle verzending, mooie kwaliteit spulletjes, acceptabele verzendkosten

Manja Meijer

Ik bestel 1/2 X per jaar iets bij Little Wannahaves, maar op een of andere manier altijd met plezier. Weet niet precies hoe dat komt, maar wordt er gewoon blij van. Het persoonlijke briefje draagt... Ik bestel 1/2 X per jaar iets bij Little Wannahaves, maar op een of andere manier altijd met plezier. Weet niet precies hoe dat komt, maar wordt er gewoon blij van. Het persoonlijke briefje draagt daar zeker aan bij :).

Het persoonlijke contact ook al bestel ik hier maar 1/ 2 keer per jaar

Myrte

Het staat al omschreven in de mailing en website. Hele leuke en unieke producten! Snelle levertijd, verzendkosten zijn ook niet hoog. Daarnaast werd mijn bestelling onwijs leuk ingepakt en zat er... Het staat al omschreven in de mailing en website. Hele leuke en unieke producten! Snelle levertijd, verzendkosten zijn ook niet hoog. Daarnaast werd mijn bestelling onwijs leuk ingepakt en zat er een attent kaartje bij. Kortom helemaal top!

Zie bovenstaande :-)

Renee

Super leuke winkel in Utrecht. Veel leuke hebbedingetjes van leuke en mooie merken. Overzichtelijke webshop, waarin je alle producten goed kunt bekijken.
De bestelling via de webshop wordt erg...
De bestelling via de webshop wordt erg snel verzonden en is de volgende dag al in huis in een mooie verpakking.

Snelle, nette service en mooi verpakt.