Mary

Mooie heldere webwinkel met leuke producten. Koopproces verloopt snel en duidelijk.

Het lieve persoonlijke handgeschreven bedankkaartje bij de levering.

Snelle levering, persoonlijke handgeschreven kaart bij de bestelling en ingepakt.

Zie boven. Ondanks online gekocht toch een persoonlijke touch bij de bestelling.

Snelle bezorging, persoonlijk berichtje, mooi in sint papier ingepakt!

Prima. Mooi op tijd. Pakje leuk ingepakt. Zag er feestelijk uit.

AvdW

Van bestelling, betaling tot bezorging ging alles moeiteloos. Fijne ervaring.

Ik vond het bijzonder leuk dat de moeite is genomen mijn bestelling in te pakken (in prachtig leuk papier) met een persoonlijk kaartje door medewerkster Annabelle!!

Fem

Mooie website met hele leuke spullen. Vrijdagavond besteld, woensdag in huis. Niet supersnel, maar wel voldoende. Ik had alleen wel een andere verwachting omdat ik vrijdagavond al een mail kreeg dat... Mooie website met hele leuke spullen. Vrijdagavond besteld, woensdag in huis. Niet supersnel, maar wel voldoende. Ik had alleen wel een andere verwachting omdat ik vrijdagavond al een mail kreeg dat mijn pakket was aangeboden bij de bezorgdienst.
Pakketje was netjes verpakt en artikel was als kadootje ingepakt met een persoonlijk kaartje erbij. Dat is heel leuk

Snelle reactie op vragen via mail.
Persoonlijk
Bezorgen als het kan via brievenbuspakket.

Anneke

Prima service, snelle levering

Ben persoonlijk aangesproken, super!!

Alles snel geleverd. Heel tevreden!

Leuke collecties

Gode ervaring.
Voor de eerste keer iets besteld omdat dit op het verlanglijstje stond van een kersvers ouderpaar voor hun baby

De mooie collectie.
De snelle levering en de leuke verpakking.