2094 beoordelingen

Orderproces

2094 Reviews

Mevr. Evelien de Jong

Hele vriendelijke medewerkers, denken met je mee, stellen vragen ter controlle, zijn open en eerlijk over bijv. levertijden en de monteurs zijn binnen een mum van tijd klaar. Van A tot Z is alles... Hele vriendelijke medewerkers, denken met je mee, stellen vragen ter controlle, zijn open en eerlijk over bijv. levertijden en de monteurs zijn binnen een mum van tijd klaar. Van A tot Z is alles heel netjes en goed verlopen. Mijn complimenten voor iedereen en ook dank!

Zie beschrijving hierboven.

Geen.

Mevr. Josta Verdonk

Prima bed en heldere afspraken over de levering!

Goede communicatie, mooie spullen.

Verbeterpunten of tips?

De levering duurde iets langer, maar hier was over gebeld.

Mevr. Tessa Rodriguez Garcia

Een super fijne ervaring!

Mooie producten

S. Neven

Fijn bedrijf, heb er al twee kwalitatief goede en stoere bedden gekocht en meerdere matrassen. Heel fijne klantenservice met goede garantie op de producten. Wel jammer dat de best zware en... Fijn bedrijf, heb er al twee kwalitatief goede en stoere bedden gekocht en meerdere matrassen. Heel fijne klantenservice met goede garantie op de producten. Wel jammer dat de best zware en omhandige matrassen niet naar boven wordt gebracht. Daar had ik best een bijbetaling voor over gehad. Het matras ligt lekker, maar is toch zachter dan ik op basis van het advies dat ik kreeg, had gehoopt (ik ben 72 kilo). Desondanks blij, mijn rugklachten zijn behoorlijk
verminderd.

Klantenservice
Kwaliteit en look van de bedden

Verbeterpunten of tips?

Service bieden om matrassen naar boven te brengen
Misschien toch ook iets hardere/steviger matrassen in het assortiment

Dhr. Bart Schafer

Na de goede ervaringen van vorig jaar hebben we nu opnieuw een bed besteld bij Livengo. Ook nu zijn we weer hartstikke tevreden over hoe dit bedrijf om gaat met klanten en over het geleverde bed.... Na de goede ervaringen van vorig jaar hebben we nu opnieuw een bed besteld bij Livengo. Ook nu zijn we weer hartstikke tevreden over hoe dit bedrijf om gaat met klanten en over het geleverde bed. Ook het zelf monteren van het bed ging prima. Bij Livengo past het gezegde "klant is koning".

Klantvriendelijk, duidelijke productinfo, flexibel, prima kwaliteit.

Verbeterpunten of tips?

Blijf vooral zo doorgaan. Dan blijven wij klant.

Jos M

Heel goed bedrijf. Neemt je als klant serieus, oplossingsgericht, professioneel en nog eens aardig. Kan je met vertrouwen zaken mee doen.

Professioneel, klantgericht.

Mevr. Eva van der Zon

Vriendelijk, professioneel en snel

Snelheid, proactief, klantgericht

Mevr. Annabelle Westerveld

We hebben een steiger houten bed besteld, ontzettend mooi en stevig. Het hout is prachtig en service ontzettend goed!

Kwaliteit!

Geen verbeterpunten

Mevr. Petra Stoltenborg

Prima, erg klantvriendelijk

Veel mogelijkheden om je bed aan te passen aan je wensen.

Verbeterpunten of tips?

Het maken van kasten, groot en klein.

Dhr. Eric & Ellen van Hemert

Goed en behulpzaam