2094 beoordelingen

Orderproces

2094 Reviews

Dhr. Christian Dijkstra

Netjes geholpen en ze hebben het bed goed geplaatst

Goede communicatie

Verbeterpunten of tips?

Status van de levering doorgeven, alhoewel bepaalde delen niet in het zicht zitten, lijkt het wel professioneler om alles in kleur te doen. En de opleggingen voor de lattenbodems mogen wel wat... Status van de levering doorgeven, alhoewel bepaalde delen niet in het zicht zitten, lijkt het wel professioneler om alles in kleur te doen. En de opleggingen voor de lattenbodems mogen wel wat breder zodat de lattenbodems betere ondersteuning hebben.

Mevr. Petra Jongeneel

Zeer prettig

duidelijkheid en zeer goede service

geen verbeterpunten

Mevr. Denise van der Ham

Heel goed

netjes op tijd. Goed personeel

Mevr. Sascha Zonneveld

Zeer positief

Mooie producten, goede service en prijs-kwaliteit verhouding.

Gern

Dhr. Q Koevoets

Gezellig ingerichte showroom met erg kundig en vriendelijk personeel. Geregeld contact mbt voortgang levering.

Persoonlijk advies en alle tijd voor de klant.

Heb ik niet

Mevr. Dory Peters

Via Google, op zoek naar een steigerhouten ledikant met nachtkastjes. Website gevonden en nieuwsgierig geworden, goede ontvangst in de showroom en persoonlijke wensen en maten zijn gehoord en... Via Google, op zoek naar een steigerhouten ledikant met nachtkastjes. Website gevonden en nieuwsgierig geworden, goede ontvangst in de showroom en persoonlijke wensen en maten zijn gehoord en verwerkt. Foto's duidelijk op de website, als in de showroom. 5-6 weken levertijd was voor ons geen probleem.

Klantvriendelijk, mooi product, jong bedrijf, goede prijs/ kwaliteit .

Mevr. Stephanie Ketting

Het bestelproces via de website gaat gemakkelijk, ook het contact per mail en telefoon verloopt vlot en soepel. Bij levering van het bed was de monteur kundig en professioneel, het bed stond zo in... Het bestelproces via de website gaat gemakkelijk, ook het contact per mail en telefoon verloopt vlot en soepel. Bij levering van het bed was de monteur kundig en professioneel, het bed stond zo in elkaar en kreeg ook nog goede tips mee.

Complete info op de website

Mevr. sonja de hoog

Bijzonder tevreden

kwaliteit van product en personeel
goede communicatie zowel schriftelijk als mondeling
goede service van levering en montage

Verbeterpunten of tips?

ik zelf ben geen verbeterpunten tegen gekomen, ik was en ben tevreden , zelf over de prijs ben ik bijzonder tevreden

Marieke Roest

Prima, goede service

snelle reactie bij vragen via mail

Dhr. Harry Nijhoff

Top

Korte lijnen, duidelijk en prachtig product. Prettige montage thuis!