2095 beoordelingen

Orderproces

2095 Reviews

Mevr. Anita Cruijff

Voor de 2e keer hier een bed besteld.
Mooie bedden goede service!

Fijn dat na internetbestelling nog even telefonisch contact wordt gemaakt!

Mevr. Maureen Yntema

Positieve ervaring, vooral ook door de persoonlijke service van Eva. Goede prijskwaliteit verhouding.

Betaalbaar, simpel strak ontwerp, goede kwaliteit en service. Online.

Verbeterpunten of tips?

Nog iets betere info bij matrassen.

Mevr. Corine Van der Mars

Zeer tevreden over het bestelde steiger houten bed voor mijn 13 jarige zoon. Zijn reactie:” Ik heb nog nooit zo lang geslapen.” Bij aflevering kwam vriendelijk en kundig personeel het bed in elkaar... Zeer tevreden over het bestelde steiger houten bed voor mijn 13 jarige zoon. Zijn reactie:” Ik heb nog nooit zo lang geslapen.” Bij aflevering kwam vriendelijk en kundig personeel het bed in elkaar zetten. Nogmaals zeer tevreden over het totaal plaatje.

Het klantcontact en de producten.

Mevr. m manders

Bericht over levertermijn

Verbeterpunten of tips?

Chauffeur laten bellen als hij later komt

Mevr. Karolien Torensma

Perfect. Goede bereikbaarheid en mega snelle service.

Goede bereikbaarheid

Verbeterpunten of tips?

In eerste instantie was er wat gedoe over het wel of niet naar boven brengen van het matras. Want dat het bed in losse delen naar boven wordt gedragen voor je en in elkaar wordt gezet, stond... In eerste instantie was er wat gedoe over het wel of niet naar boven brengen van het matras. Want dat het bed in losse delen naar boven wordt gedragen voor je en in elkaar wordt gezet, stond natuurlijk duidelijk vermeld, de kanttekening dat dit voor het matras (wat in je eentje toch een zware klus is) niet gold, werd mij via de mail pas duidelijk. Men wilde daar dan ook niet over meedenken bij de customerservice, maar gelukkig trof ik op de dag van levering een aardige coöperatieve bezorger/chauffeur, dus is het uiteindelijk goed gekomen ;)
Bed ziet er mooi uit en bevalt prima, het matras heb ik uiteindelijk laten retourneren omdat het voor mij niet het juiste type betrof. Hierbij werd correct en snel in gehandeld en ik kreeg dezelfde dag nog reactie met de vraag voor een datum waarop deze kosteloos wordt opgehaald. Hartstikke fijn!
Al met al top geregeld.

Meedenken met de klant

Reactie Livengo.nl:

Bedankt voor de review. Het klopt inderdaad dat matrassen tot achter de voordeur worden bezorgd. Omdat de chauffeur alleen komt bezorgen, mag hij niet worden verplicht om de matrassen naar boven te... Bedankt voor de review. Het klopt inderdaad dat matrassen tot achter de voordeur worden bezorgd. Omdat de chauffeur alleen komt bezorgen, mag hij niet worden verplicht om de matrassen naar boven te dragen. Om die reden hebben we dit vermeld in onze algemene voorwaarden, bij de veel gestelde vragen en op de pagina waar alle informatie staat vermeld over de verzending / bezorging. Om er zeker van te zijn dat niemand voor verassingen komt te staan bij bezorging, wordt dit ook nog eens vermeld tijdens persoonlijk contact (via mail of telefoon). Op die manier is het voor de klant altijd duidelijk voordat wij komen. De klant is hierna uiteraard altijd nog vrij om de bestelling te annuleren. Fijn om te horen dat verder alles naar wens is verlopen en het bed nog altijd goed bevalt.

Mevr. M. Weel

Livengo is echt een bedrijf wat hele goeie service verleent vanaf het moment van aankoop tot na de aflevering.

Communicatie & nakomen van afspraken

Verbeterpunten of tips?

helaas niets kunnen vinden om te verbeteren

Vera Vanwalleghem

Vriendelijke aanspraak
Goede communicatie
Bed is prima alleen niet overal gescheurd
Vriendelijke aanspraak
Goede communicatie
Bed is prima alleen niet overal gescheurd
Toe behorende commode slecht afgewerkt niet geschuurd nog buiten nog binnenkant schroeven door en door geboord geen achterwand lades vallen eruit als je ze open doet je kan ze niet open laten staan om er iets uit te nemen ook bij de nachtkasten idem
Tevredenheid nee dat ben ik zeker niet

Communicatie vooraf

Verbeterpunten of tips?

Afwerking en maatopgave beter bekijken kasten zijn geen vakwerk

Reactie Livengo.nl:

Hi Vera. Bedankt voor je eerlijke review. Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met de ontvangen artikelen. Goed dat je tevens direct contact op hebt genomen met de klantenservice. Er kan... Hi Vera. Bedankt voor je eerlijke review. Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met de ontvangen artikelen. Goed dat je tevens direct contact op hebt genomen met de klantenservice. Er kan namelijk wat vertraging zitten tussen het plaatsen van de review door jou en het ontvangen hiervan door ons. Gelukkig is er inmiddels een passende oplossing gevonden en worden de artikelen zo snel mogelijk omgeruild.

Dhr. René Koning

Bed ziet er mooi uit bezorger was zeer vriendelijk

snel in elkaar gezet

N.v.t

Dhr. brecht strobbe

Heel positieve ervaring. Vlotte communicatie en service! Niets op aan te merken.

vlotte en correcte communicatie
vriendelijk