2095 beoordelingen

Orderproces

2095 Reviews

Het was een soort flits: ze kwamen binnen en 10 minuten laten zat het bed in elkaar. Ik slaap er heerlijk in.

Goede service
Goed bed

Verbeterpunten of tips?

Aangeven dat het hout soms nog splinters geeft.

Reactie Livengo.nl:

Fijn te horen dat je tevreden bent over de levering en inmiddels heerlijk slaapt in je nieuwe bed. Minder fijn om te horen dat je splinters hebt opgemerkt. Dit zou niet zo moeten zijn. We komen... Fijn te horen dat je tevreden bent over de levering en inmiddels heerlijk slaapt in je nieuwe bed. Minder fijn om te horen dat je splinters hebt opgemerkt. Dit zou niet zo moeten zijn. We komen graag langs om dit op te lossen. Zou je ons in dat geval een mailtje willen sturen op customerservice@livengo.nl?

Mevr. N. Verbeek

Prima, helemaal tevreden. Goede info over levertijd; ook per whatsapp bereikbaar.

Samenstellen van je bed gaat heel gemakkelijk via de opties; je ziet meteen de prijs.

Verbeterpunten of tips?

Super blij met leuke en mooie bed voor mijn dochter. Perfect geïnstalleerd door een aardige monteur. Top!

Kwaliteit en montage.

Verbeterpunten of tips?

Levertijd ;-) Wij moesten best lang wachten. Dit was echter wel gecommuniceerd dus klagen mogen we niet.

Heel positief

Kwaliteit en service

Prima. Correct en betrouwbaar

leuk bed voor schappelijke prijs

Verbeterpunten of tips?

op sommige plekken wel wat heel ruw afgewerkt

Dhr. Fred Raangs

Goed bedrijf wat afspraken na komt.

Duidelijke en goede communicatie.

Goed zo.

Mevr. Linda Barendse

Helemaal TOP, snel,vriendelijk,goede kwaliteit

goede duidelijke communicatie, goede bereikbaarheid

Verbeterpunten of tips?

die kan ik niet bedenken

Geweldig!

Goede communicatie, mooie spullen...

Dhr. Twan Noordermeer

Erg duidelijk en goed geholpen. Het bed dat ik besteld had stond ook binnen een kwartiertje en de medewerkers die mij geholpen hebben waren erg aardig en duidelijk. Het was ook erg netjes dat ze... Erg duidelijk en goed geholpen. Het bed dat ik besteld had stond ook binnen een kwartiertje en de medewerkers die mij geholpen hebben waren erg aardig en duidelijk. Het was ook erg netjes dat ze eerst zeggen om er even naar te kijken voordat je betaald en je dus niet ineens een onverwachte verassing hebt. Dus ik raad Livengo zeker aan. Als ik nog een keer een bed nodig heb dan ga ik die ook zeker hier bestellen.

Duidelijk handelen
Goede prijs/kwaliteit verhouding
aardige werknemers
leveren hele mooie producten

Verbeterpunten of tips?

het leveren duurde best lang

Dhr. Philippe Maurice bataille

A++++

Prima service -

Verbeterpunten of tips?

Winkel moeilijk vindbaar, geen bewegwijzering