2094 beoordelingen

Steigerhouten bed

Snelle en goede communicatie

Advies nadat de levering is geweest was echt top. Vriendelijk personeel

Advies nadat de levering is geweest was echt top. Vriendelijk personeel

Een prettige ervaring met het bestellen en tijdens het leveren.

Alles de begeleiding die je krijgt met bestellen. Vriendelijk iemand die thuis alles goed en snel in elkaar zet.

NVT voor mij

Eerhart

Twee keer nu wat besteld.
Hemaal top

Beloven waar ze voor staan.

Patricia

Goede ervaring!

Vriendelijk en oplossingsgericht

Maud

Voor de 2e keer bedden besteld. Goede service.

Goede service

Nvt

Henk

Mijn ervaringen met Livengo zijn uitstekend. De website is duidelijk. Wat vooral fijn is is de uitstekende service. Na de bestelling wordt je gebeld om de keuze van het matras door te nemen. Dat is... Mijn ervaringen met Livengo zijn uitstekend. De website is duidelijk. Wat vooral fijn is is de uitstekende service. Na de bestelling wordt je gebeld om de keuze van het matras door te nemen. Dat is prettig want er zijn meer mogelijkheden. Helemaal geweldig was de service nadat ik had aangegeven dat het matras niet helemaal voldeed aan mijn verwachtingen. (lag aan mij en niet aan Livengo). Ik hoefde niets uit te leggen maar er werd meteen naar een alternatief gezocht. Het matras werd ingewisseld. Service 100%.

Uitstekende service, tijdens en na de koop van het matras. Annemiek is een fantastische telefonische hulpbron!

Verbeterpunten of tips?

Zo doorgaan. Jullie doen het prima

Reactie Livengo.nl:

Beste Henk,
Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je onze service waardeert, daar doen we het voor.
Ik wens je heel erg veel slaapplezier!
Groetjes,
Annemiek

Anne Peters jeroen romers

Super product en heel vriendelijk personeel.

Product verpakken tegen beschadiging

Service + betrouwbaarheid

Nvt.

Nadja

Wij zijn erg tevreden over Livengo. Je kunt dus gewoon een bed (zonder het in het echt te hebben gezien) via Internet kopen! Een nieuwe ervaring en bij Livengo hadden we eerst nog even telefonisch... Wij zijn erg tevreden over Livengo. Je kunt dus gewoon een bed (zonder het in het echt te hebben gezien) via Internet kopen! Een nieuwe ervaring en bij Livengo hadden we eerst nog even telefonisch contact, omdat we de diepte van het bed en de lattenbodem op ons dikke matras wilden afstemmen. Ook dat ging helemaal goed. De bezorging was mooi op tijd en het bed werd netjes boven in elkaar gezet, de lattenbodem ter plekke gemaakt en klaar!

Prijs kwaliteit verhouding en het is een eigentijds mooi natuurlijk bed.

Verbeterpunten of tips?

Het bed gaf een beetje (zaagsel?) af op de lakens en ook waren er wat splintertjes. Maar dat mag geen naam hebben.