2095 beoordelingen

Orderproces

2095 Reviews

Heel erg klantvriendelijk

Samantha van der Smissen

De service in de winkel was onwijs prettig, ze laten je rustig kijken en geven goed welgemeend advies. De bezorging ging echt super snel en dezelfde avond konden we heerlijk slapen. Het bed staat... De service in de winkel was onwijs prettig, ze laten je rustig kijken en geven goed welgemeend advies. De bezorging ging echt super snel en dezelfde avond konden we heerlijk slapen. Het bed staat echt gaaf in onze slaapkamer en het slaapt top. Echt een aanrader!

Tjitske

Positief, goed contact via de mail.

snelle levering, mooi product en goede prijs!

Verbeterpunten of tips?

2 persoonsmatroos is moeilijk naar boven te krijgen. Geen grip.... Dus dat was zweten en zere nagels.

Via mond op mond reclame in contact gekomen met Livengo, daarna de website bezocht die helder was qua structuur en informatie. Vervolgens de showroom bezocht op het industrieterrein en daar werden... Via mond op mond reclame in contact gekomen met Livengo, daarna de website bezocht die helder was qua structuur en informatie. Vervolgens de showroom bezocht op het industrieterrein en daar werden we hartelijk ontvangen na een belletje aan de "voordeur". Hier kregen we een goede en voldoende indruk.

Klantgerichtheid en de prijs/kwaliteit verhouding die goed is. Verder heeft Livengo een breed aanbod van houten bedden en bedbodems. Daarmee onderscheid Livengo zich op een positieve manier van de... Klantgerichtheid en de prijs/kwaliteit verhouding die goed is. Verder heeft Livengo een breed aanbod van houten bedden en bedbodems. Daarmee onderscheid Livengo zich op een positieve manier van de tradiotionele meubel en beddenzaken.

Verbeterpunten of tips?

Bij de aflevering was er maar één persoon die de onderdelen en zware bedbodems naar boven moest schouwen. Natuurlijk heb ik geholpen, maar kan me ook situaties bedenken dat zo iemand alles alleen... Bij de aflevering was er maar één persoon die de onderdelen en zware bedbodems naar boven moest schouwen. Natuurlijk heb ik geholpen, maar kan me ook situaties bedenken dat zo iemand alles alleen naar boven moet dragen. De kans op beschadigingen is dan groter. Eigenlijk verwacht je dit niet...

Steffanie

Goede service! Nemen snel contact op om alles door te spreken. Bezorging was snel en netjes. Het bed is echt prachtig!

Nemen snel contact op

Niks

Bosman

Duidelijk en snel.
Aanrader om even langs de winkel te gaan

Weet waarover ze praten en wat de mogelijkheden zijn.

Elsinga

Super goed bedrijf

Duidelijke communicatie

Ga zo door

Zeer goed. Snelle en deskundige levering.

Kwaliteit.

Malu

Goede service en goed bed

Snelle service

Nvt

Georgine Roodsant-Sol

Ik ben fantastisch geholpen en het eindresultaat mag er zijn ik heb een waanzinnig leuk bed een goede lattenbodem en nachten een goed matras ECHT geweldig!!!!!!!

Alles

Absoluut niet