2095 beoordelingen

Orderproces

2095 Reviews

Kim Johannes

Helemaal prima, niks op aan te merken.

Klantvriendelijk

Uitstekend

Prima producten, en de bedden zijn pijlsnel in elkaar geklikt door die mannen die ze kwamen brengen

Verbeterpunten of tips?

Ik heb die steigerkast Toby nog niet in elkaar, ik ben met een collega al 6 uur bezig geweest. Het is een mooie kast maar wat een takkending om in elkaar te zetten, daar zou toch een oplossing voor... Ik heb die steigerkast Toby nog niet in elkaar, ik ben met een collega al 6 uur bezig geweest. Het is een mooie kast maar wat een takkending om in elkaar te zetten, daar zou toch een oplossing voor moeten komen..

De Seniorenwinkel Kaatsheuvel

Vriendelijk geholpen in de showroom en levering was supersnel binnen enkele dagen en op de tijd zoals afgesproken

Hele snelle reactie op een vraag en de afhanding vond binnen 2 dagen plaats

nee

Y. Werson

Mooie en robuuste collectie steigerhouten bedden.

Er wordt heel actief meegedacht om de meubels helemaal naar de klant zijn wens te maken. Goed technisch advies over dingen die wel of niet mooi zijn/ technisch haalbaar zijn.
Levering en...
Levering en montage prachtig op tijd en heel snel en vakkundig gedaan. Ook kleine herstel werkzaamheid werk werd snel en vakkundig afgehandeld.

Verbeterpunten of tips?

Lekkere koffie (met misschien koekje) bij het wachten in de showroom, vooral als je lang in de auto zit en dan even moet wachten.

Reactie Livengo.nl:

Beste Yvonne,
Bedankt voor je review.
Goed om te horen dat jullie onze service en kwaliteit waarderen.
Beste Yvonne,
Bedankt voor je review.
Goed om te horen dat jullie onze service en kwaliteit waarderen.
Wat vervelend dat jullie onze koffie niet lekker vonden, ik hoop dat de kopjes thee wel gesmaakt hebben:)
Veel slaapplezier!
Groetjes,
Annemiek

Sija

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Website is erg duidelijk en probleem werd direct en heel netjes opgelost.

Duidelijkheid
Kwaliteit
Prachtige producten

Van Veen

Uitstekende ervaring

Korte levertijd. Uitstekende planning!

Geeroms

Uitstekende service...
Mooi stapelbed op maat gemaak het kon niet beter als we binnenkort de 2 de kinderkamer verder afwerken bestellen we onmiddellijk terug bij livengo.

Reactie Livengo.nl:

Beste Fam Geeroms,
Bedankt voor jullie review.
Fijn dat het stapelbed goed past in de kamer.
We helpen jullie graag bij een volgende kamer aan een prachtig bed!
Veel...
Beste Fam Geeroms,
Bedankt voor jullie review.
Fijn dat het stapelbed goed past in de kamer.
We helpen jullie graag bij een volgende kamer aan een prachtig bed!
Veel slaapplezier!
Groetjes Annemiek

Petty Coppens

Een heel gemoedelijke benadering, denken héél goed met je mee. Wij hadden wat wensen mbt de handicap van mijn man.

Betrouwbaar, kennis, professioneel.
In een nummer van tijd in elkaar gezet door vakkundig personeel. Geen vervoerkosten ook al moesten ze naar Zeeland komen. :)

Verbeterpunten of tips?

Nee, ga door zoals jullie dit mooie bedrijf leiden. Top.

robin

Netjes en snel geholpen via de mail
bed een paar aanpassingen gedaan was geen probleem

Na mijn bestelling ben ik telefonisch benaderd over de bestelling en hoe het bestel en lever proces verder zal verlopen.
Ik heb dit als erg aangenaam ervaren.
Het was niet echt nodig...
Ik heb dit als erg aangenaam ervaren.
Het was niet echt nodig maar wel goed.
Ook de levering en plaatsing was goed en snel.

Ruim assortiment en persoonlijke benadering

Verbeterpunten of tips?

Er was bij mij enige onduidelijkheid over de kistjes die in(onder) het bed horen.
Doordat de mogelijkheid bestaat om die te bestellen dacht ik ook dat dit moest.
Gelukkig was de verkoper...
Doordat de mogelijkheid bestaat om die te bestellen dacht ik ook dat dit moest.
Gelukkig was de verkoper alert en heeft dit gemeld zodat ik niet met 8 extra kistjes zat