2095 beoordelingen

Orderproces

2095 Reviews

rieks robben

Heldere afspraken en komen deze na

alles tot in de puntjes geregeld en komen afspraken na

voor ons niet

Prima, netjes, mooie degelijke meubels

bellen na bestelling
Prijs/kwaliteit

Theo Nijhuis

Bed gekocht van 220 bij 140. Snelle levering, Goed advies over matrassen. Je mag matras 60 dagen testen.

Goed bereikbaar aan de telefoon, kundige medewerkers. goed afspraken mee te maken. Flexibel.

C. van Breugel

Houden zich aan afspraak. Leuk in showroom geholpen. Vrijblijvend rondkijken.

Duidelijke collectie, bedden en buro's kunnen in meerdere maten en uitvoeringen.
Prima op de site te zien en bij het aanvinken van de opties is er gelijk een eindprijs te zien.
Goede...
Goede service ivm nalevering van 2 "latjes" achterzijde bedden. Makkelijk telefonisch bereikbaar.
Fijn dat je even in de showroom kunt zien wat de kleuren zijn waarin de meubelen geleverd kunnen worden.

Verbeterpunten of tips?

Iets actievere verkoop in showroom...
Iets actievere verkoop in showroom...
Ik neem de dame in kwestie niets kwalijk maar als ze gevraagd had of de achterkant van de bedden in het zicht kwamen te staan dan waren er direct de juiste steigerhouten "latjes" geleverd en niet de ruwe vurenhouten latten (wat uiteraard bij plaatsing achterwand tegen bed niet zichtbaar is) Dit is helemaal top opgelost hoor !!
En nog bedankt voor de extra planken voor het tv wandje :)

Snelle levering en zeer goede service. Erg tevreden met de aankoop!

Goede prijs - kwaliteit

Diana

Bed besteld via internet. Werd gelijk de volgende dag gebeld met een bezorgdatum. Op de dag van bezorging kwamen ze exact op de aangegeven tijd. Snelle service en bed ziet er prachtig uit. Al met al... Bed besteld via internet. Werd gelijk de volgende dag gebeld met een bezorgdatum. Op de dag van bezorging kwamen ze exact op de aangegeven tijd. Snelle service en bed ziet er prachtig uit. Al met al heel tevreden!

Service en klantvriendelijkheid

Verbeterpunten of tips?

Onze ervaring is positief. In de winkel benoemden we wat we van de bedden mooi vonden en de verkoper kwam ermee dat we bedden ook konden combineren. Hier hadden we anders niet aan gedacht.... Onze ervaring is positief. In de winkel benoemden we wat we van de bedden mooi vonden en de verkoper kwam ermee dat we bedden ook konden combineren. Hier hadden we anders niet aan gedacht. Uiteindelijk wilden we de ombouw van het ene bed en het hardboard van het andere bed en dit was mogelijk. We zijn in de winkel goed geïnformeerd.
Ook de levering verliep soepel.

Service en vriendelijke verkoper en bezorger.

Poelwijk

Mooi bed en goede service

Mooie degelijke producten

Ruud

Nieuwe matrassen gekocht, twee verschillende typen. Beiden bevallen uitstekend, en ook de hele afhandeling is mij prima bevallen!

Prijs-kwaliteit verhouding

Indien mogelijk sneller leveren

Lynn de Brouwer

Fijne vriendelijke hulp in de showroom en bij het bestellen.
Snelle levering en heel tevreden met het resultaat.

Vriendelijk, goeie website, snelle levering en goeie prijs/kwaliteit. Wordt goed geïnformeerd over levering etc.

Verbeterpunten of tips?

De levering zelf viel erg tegen. Bezorger wilde duidelijk beginnen met zijn weekend en was erg lomp in het naar boven brengen van het bed. We hadden het hoofdbord in 2 delen laten maken omdat het... De levering zelf viel erg tegen. Bezorger wilde duidelijk beginnen met zijn weekend en was erg lomp in het naar boven brengen van het bed. We hadden het hoofdbord in 2 delen laten maken omdat het anders niet paste door het trapgat. Dit was niet goed doorgekomen maar de bezorger wilde het toch proberen waarbij de muur beschadigd is die net gestuct was. Daarna zag hij toch dat het niet ging en heeft het hoofdeinde uit elkaar gehaald waarna het makkelijk naar boven ging. Dit ging alleen ook weer in zo'n snel en lomp tempo waardoor de verf van de slaapkamer deur beschadigd is. Bezorger gevraagd om wat rustiger te doen maar reageert hier dan erg laconiek op.
Al met al een flinke domper en paste zeker niet bij hoe de rest van het bestelproces is verlopen.

Reactie Livengo.nl:

Beste Lynn,
Bedankt voor je review.
Beste Lynn,
Bedankt voor je review.
Wat vervelend om te horen dat de bezorging niet naar wens is verlopen. Ik zou graag een mailtje van jullie ontvangen met een omschrijving van de schade zodat we dit voor jullie kunnen oplossen.
Ik wil ook bij deze mijn excuses aanbieden voor het gedrag van de chauffeur, dit wordt zeker met hem opgepakt.
Ik zie jullie mailtje graag tegemoet!
Annemiek