2096 beoordelingen

Orderproces

2096 Reviews

Jeroen

Zeer goed, goed geholpen in de winkel.

Klantspecifiek en snel leveren en uiteraard gebruik van goede materialen.

Van Sintjan Pat

We hadden steeds snel reactie van Eva of Annemiek op onze mails met vragen.
Deze waren ook vriendelijk èn duidelijk over bvb een bevestiging of ter controle van onze bestelling.
We...
We hadden steeds snel reactie van Eva of Annemiek op onze mails met vragen.
We hadden ook een aangename tijd in de showroom die mooi ingericht is.

Overzichtelijke gezellige showroom
Zaterdag open
Klantvriendelijk onthaal van Hugo .

Verbeterpunten of tips?

Wij bestelden ook een zestal stukken plank bij om nog enkele schabbetjes bij het bed te maken.
In dezelfde houtsoort.
Spijtig genoeg bleek dat toen ik ze wilde opschuren deze stukken...
In dezelfde houtsoort.
Spijtig genoeg bleek dat toen ik ze wilde opschuren deze stukken van slechte kwaliteit zijn.
Nagenoeg èlk stuk bevat flinke weren zodat ik al goed moet kijken welke kant bovenaan wat netjes is.
De stukken zijn ook flink hol of getorst wat bevestiging aan de muur bemoeilijkt.
Die kromme stukken vallen aan de muur ook direct op.
Ik zal u nog mailen met de vraag hoe dit opgelost kan worden.

Prima geregeld, prettig contact.

website is duidelijk
prettig contact via mail en telefoon

Mieke Reijnders

Wij hebben een bed gekocht, zijn in de winkel geweest om te kijken welk bed ons het beste leek, werden zeer prettig geholpen ! Later hebben we op de website nog 2 hoeslakens gekocht!

Heel persoonlijk !

Alles top!

Rob Buis

Bed was volgens afspraak correct geleverd en op tijd. Nadeel was dat de chauffeur niet in staat was de matras ( 2 x 2 ) alleen uit de vrachtwagen te sjouwen en hulp vroeg aan mijn vrouw. Omdat dit... Bed was volgens afspraak correct geleverd en op tijd. Nadeel was dat de chauffeur niet in staat was de matras ( 2 x 2 ) alleen uit de vrachtwagen te sjouwen en hulp vroeg aan mijn vrouw. Omdat dit ongewoon is ben ik speciaal uit de zaak gekomen om de chauffeur te helpen. Logisch dat de chauffeur deze NIET alleen eruit kon krijgen. Bij de lift zei de chauffeur dat ik het verder wel af kon. Maar 2x2 is een ongewone maat en niet zomaar voor de normale mens te sjouwen. Waarom niet een tweede chauffeur. Met mijn vrouw heb ik er zeker een half uur over gedaan om deze op het bed te krijgen. Hier moet zeker van uw kant iets aan gedaan worden. Lijkt mij dat wij niet de enige zijn die een matras kopen van 2 x 2???

Alles volgens afspraak en dat de klant alles kan samenstellen.

Verbeterpunten of tips?

Het probleem de matras ( 2 x 2 ) Hier moet zeker een tweede chauffeur aan te pas komen om deze uit de vrachtwagen te sjouwen. Ik had gebeld en doorgegeven dat wij een lift hadden en of de chauffeur... Het probleem de matras ( 2 x 2 ) Hier moet zeker een tweede chauffeur aan te pas komen om deze uit de vrachtwagen te sjouwen. Ik had gebeld en doorgegeven dat wij een lift hadden en of de chauffeur dan de matras wel naar boven kon krijgen. Dit werd door de verkoopster duidelijk doorgegeven dat dit door de chauffeur werd gedaan..... alles behalve de afspraak...

Fleur Roelofs

Top service! Kan niet anders zeggen!
Duidelijk, vriendelijk!

Top service! Kan niet anders zeggen!
Duidelijk, vriendelijk!

Wij hebben een kajuitbed besteld van 120/200 met fruitkistjes. Het bed is door een vriendelijke man netjes en goed in elkaar gezet. Uitleg gekregen hoe het bed in elkaar zat en waar op te letten (wanneer we het bed zouden verplaatsen letten op de middenpoot of hij recht staat nog steeds). Verder zat er een fruitkistje bij die in minder stevige staat was als de overige andere drie. Gebeld en kreeg de volgende dag meteen een nieuw kistje binnen met de post! Echt top service! En gewoon super blij en tevreden met alles!

Zeker een aanrader!!!!

Perfecte klantgerichte service!

Gewoon geen!

SMC Oliehoek

Goede service. Wij zijn heel erg tevreden en raden Livengo zeker aan iedereen aan!

Komen afspraken na

nee

Karin

Zeer goede service. Snelle levering.

Service

Nathanya Sandelowsky

Prima ervaring. aardige dame aan de lijn gehad die meedacht in soort matras.

wijze van communicatie over soort matras maar ook over de levering van het matras. Wanneer deze wordt bezorgd en vlak van te voren binnen welke tijdstip deze komt

Verbeterpunten of tips?

meehelpen om matras boven te krijgen

Martha

Na een beetje rondneuzen op internet voor een steigerhouten bed al snel bij Livengo uitgekomen.
Prima website en het bed Flow leek ons een leuk bed voor onze kleine slaapkamer omdat hij rondom vrij van de vloer blijft en daardoor hopelijk niet zo massaal zou overkomen (en idd....dat is ook zo!)
Bed besteld en het matras zou ik wel even ergens anders kopen.
Na de bestelling werd ik snel gebeld om alles nog eens door te nemen en er kon al direct een afspraak voor levering ingepland worden! echt geweldig!!!!!
Nou nog even een matras kopen.....het koste me een hele avond internetten en zag door de bomen het bos niet meer.
Toch weer terug naar Livengo, eigenlijk prima matrassen en niet ál te veel keus, net genoeg.
Gebeld om het matras erbij te bestellen en er werd doorgevraagd waarom mijn keuze juist op dat matras gevallen was. Ik kreeg het advies om tóch een ander matras te kiezen en dat heb ik maar gedaan.
Het werd de Excellent; pocketveren met traagschuim toplaag.
En......Excellent is het, we raken er niet over uitgepraat, wat een matras!!
En natuurlijk ligt hij in een geweldige ombouw!!

Mooie bedden en matrassen
Korte levertijd
Mooie bedden en matrassen
Korte levertijd
Na bestelling persoonlijk contact om de bestelling nog eens door te nemen en om direct een afspraak voor levering in te plannen (en dat is m.i. echt uniek en precies wat de klant wil; als je iets koopt wil je het tenslotte zo snel mogelijk hebben......)
Alle afspraken netjes en op tijd nagekomen

Verbeterpunten of tips?

De latten van de lattenbodem zijn van ruw en onafgewerkt hout. Je hebt dan wel een matrasbeschermer maar geschaafd hout zou m.i. toch een mooiere afwerking zijn.