2096 beoordelingen

Orderproces

2096 Reviews

Prima ervaring: vriendelijk, deskundig en snel.

Goed advies
Mooi product
Personeel is erg klantvriendelijk / oplossingsgericht

Verbeterpunten of tips?

Controle van levering vooraf kan beter. Er ontbraken wat kistjes, is echter snel en goed opgelost.

Ronald

Erg goed!!

Behulpzaam en duidelijk

Nee.

Caroline

Snelle en correcte levering

snelheid en vakkundigheid

Vriendelijke medewerkers, precies op tijd met het leveren/ in elkaar zetten en een super fijn en mooi bed!

vriendelijke medewerkers, overzichtelijke site met mooie foto's en een mooi bed!

Patrick

Goed, persoonlijk. Maar de focus op kwaliteit is er niet altijd; keuze voor goedkope balkjes op het hoofdbord i.p.v. nette balkjes

Persoonlijke communicatie via de mail

Verbeterpunten of tips?

Het achterbord is standaard met goedkope balkjes vastgezet aan de buitenkant. Volgens de monteur, om 99% het hoofdbord tegen de muur heeft staan. Bij navraag kreeg ik een nieuw hoofdbord met nette... Het achterbord is standaard met goedkope balkjes vastgezet aan de buitenkant. Volgens de monteur, om 99% het hoofdbord tegen de muur heeft staan. Bij navraag kreeg ik een nieuw hoofdbord met nette balkjes. Maar onafhankelijk van dat feit hoe vaak het tegen de muur staat, zou het netter zijn om gewoon altijd de nette balkjes erop te plaatsen, voor de uitstraling is dat veel beter, en als het bed wel een keer niet tegen de muur zou komen dan ziet het er iig beter uit. Dat verlengt de positieve levensduur van het bed.
Van een prijzig, handgemaakt bed, verwacht ik de beste kwaliteit en uitstraling aan alle kanten

Hannah

Hele snelle, goede en persoonlijke service! Ik ben erg tevreden!

Persoonlijk contact, goede kwaliteit producten, betaalbaar en snelle service.

Geen!

Marinus

Eerst telefonisch overleg gehad of het door ons bestelde bed wel paste eigenlijk en er werd goed meegedacht. Aangezien we een hoog bed wilden bleek dat de eveneens bestelde nachtkastjes lager dan... Eerst telefonisch overleg gehad of het door ons bestelde bed wel paste eigenlijk en er werd goed meegedacht. Aangezien we een hoog bed wilden bleek dat de eveneens bestelde nachtkastjes lager dan het bed waren. De kastjes werden zonder extra kosten verhoogd! Op de afgesproken dag werd het bed afgeleverd en in de slaapkamer in elkaar gezet. Prima bed, mede doordat het voor ons, senioren, lekker hoog is. We zijn heel enthousiast over het hele proces van aankoop tot plaatsing door Livengo

Meedenken met de klant of wat je wil eigenlijk wel kan.

Verbeterpunten of tips?

Op dit moment niet, nee.

Goede ervaring

snelle levering en service

nee

Lysanne Vos

Een aantal weken terug heb ik mijn bed bij Livengo besteld, ik ben er blij mee. Goed overleg wanneer hij bezorgd gaat worden en het bed stond zo in elkaar (nog geen 5 minuten)! Het bed zelf is van... Een aantal weken terug heb ik mijn bed bij Livengo besteld, ik ben er blij mee. Goed overleg wanneer hij bezorgd gaat worden en het bed stond zo in elkaar (nog geen 5 minuten)! Het bed zelf is van goede kwaliteit, helemaal happy mee!

Goede communicatie over wanneer het bed bezorgd gaat worden en super handwerk geleverd.

Connie de Vries

Snelle levering en mooi product precies zoals het op de site beloofd wordt.

Mooi eerlijk product.

Verbeterpunten of tips?

Nog meer soorten aanbieden. Of de optie geven aanpassingen aan het oorspronkelijk ontwerp te doen.

Reactie Livengo.nl:

Beste Connie,
Bedankt voor je review.
Fijn dat je onze eerlijke producten waardeert.
Je tip is van harte welkom, we gaan onze ontwerpafdeling aan het werk zetten!
Veel...
Beste Connie,
Bedankt voor je review.
Fijn dat je onze eerlijke producten waardeert.
Je tip is van harte welkom, we gaan onze ontwerpafdeling aan het werk zetten!
Veel slaapplezier!
Annemiek - Livengo