2096 beoordelingen

Orderproces

2096 Reviews

Petty Coppens Claes

Klantvriendelijk en vakkundig geholpen met de aankoop van een bed

Duidelijke website, mooie showroom, geen opdringerige medewerkers. Geen aanbetaling en gratis afleveren en montage. Top vinden wij dat.

Nee, vooral zo doorgaan.

Beste Petty,
Bedankt voor je review.
Wat goed om te horen dat jullie tevreden zijn over het gehele proces, dat horen we graag.
Heel veel slaapplezier!
Met vriendelijke...
Beste Petty,
Heel veel slaapplezier!

Fam Tijssen

We zijn prettig verrast door de prettige,efficiënte manier waarop Livengo ons bed geleverd hebben.Er wordt waargemaakt wat ze op de site beloven en dat is zeker niet van alle bedrijven te zeggen.Dus... We zijn prettig verrast door de prettige,efficiënte manier waarop Livengo ons bed geleverd hebben.Er wordt waargemaakt wat ze op de site beloven en dat is zeker niet van alle bedrijven te zeggen.Dus een dikke pluim voor Livengo!

Het na-bellen over de bestelling

?

Beste Fam Tijssen,
Bedankt voor jullie review.
Wat fijn dat jullie onze service zo positief hebben ervaren, daar doen we het voor!
Veel slaapplezier,
Met vriendelijke...
Beste Fam Tijssen,
Bedankt voor jullie review.
Veel slaapplezier,

Goed verlopen

Goede uitleg

Verbeterpunten of tips?

Dat Belgische klanten kunnen pinnen!

Beste Belgische klant,
Bedankt voor je review en je tip.
Ik ga er zeker mee aan de slag om te kijken hoe we dit mogelijk kunnen maken.
Annemiek - Livengo

Top bed met prima service

Degelijk modern bed, goede en professionele levering

Livengo heeft een goede indruk bij mij achtergelaten en ik heb inmiddels mensen die interesse hebben in een slaapkamer van steigerhout verwezen naar jullie website.

Mooie producten voor een goede prijs

Nvt

Beste Anoniem,
Beste Anoniem,
Bedankt voor je review.
Wat fijn dat we een goede indruk op je hebben achtergelaten! Super bedankt voor de doorverwijzing, dat is de beste reclame die we ons kunnen wensen.

Anita

Geweldig heerlijk bed

Vervaeke kathleen

Heel correct, ook vlotte telefonische hulp om samen de juiste matras te kiezen.

Goede communicatie

J.A. Rensing

Ik ben zo tevreden met Livengo. Na het bestellen op de site, neemt men telefonisch contact met je op om een bestelling mondeling nog een keertje door te nemen. Geweldig, want mocht je een artikel... Ik ben zo tevreden met Livengo. Na het bestellen op de site, neemt men telefonisch contact met je op om een bestelling mondeling nog een keertje door te nemen. Geweldig, want mocht je een artikel onjuist hebben besteld, biedt dut de mogelijkheid om evt. e.e.a. nog aan te passen.

Persoonlijk contact, vriendelijk aan de telefoon.

Jennifer Balai

Goede kwaliteit,goede service.vriendelijke behulpzame medewerkers

Vriendelijke behulpzame medewerkers,goede kwaliteit