LIVIN24

1939 beoordelingen

1939 Reviews

G,h,ipenburg

Goed geholpen in de winkel door de verkoopster bank geleverd op afgesproken dag en datum wij zjin zeer tevreden ook met de medewerkster van de informatie,er is een nadeel je moet met een lange... Goed geholpen in de winkel door de verkoopster bank geleverd op afgesproken dag en datum wij zjin zeer tevreden ook met de medewerkster van de informatie,er is een nadeel je moet met een lange stijle trap naar de schoroom voor al als je oude bent er is geen lift misschien op te lossen voor oudere een traplift

De trap naar de winkel voor ouderen oplossing een traplift

Beste,
Bedankt voor jouw geweldige review en wat leuk om te lezen dat jij zo goed geholpen bent door mijn collega in de showroom in Amersfoort.
Wij nemen jouw tip voor de showroom uiteraard...
Beste,
Wij nemen jouw tip voor de showroom uiteraard mee en hopen dat dit in de toekomst anders kan.
Veel plezier met je bestelling en tot snel!

Rijken

Slechte communicatie, levertijden worden niet gehandhaafd. Product nog niet ontvangen, kan product dus ook niet beoordelen.

Betere communicatie, dan kun je een klacht voor zijn i.p.v. mensen in het ongewis laten.

Beste Rijken,
Bedankt voor het schrijven van jouw review. Wij vinden het erg jammer om te lezen dat jouw ervaring bij ons niet zoals gewenst is geweest.
Ik heb gelijk even met je meegekeken...
Beste Rijken,
Ik heb gelijk even met je meegekeken in jouw order en zie helaas dat er inderdaad een vertraging is ontstaan met het leveren van jouw bestelling bij onze externe koerier.
Ons excuus voor het ongemak, wij zien dat jouw bestelling inmiddels geleverd is en hopen dat je geheel tevreden bent met jouw bestelde fauteuil!

daes

Geen negatieve ervaring , correct, zoals het eigenlijk overal zou moeten zijn.

geen enkele.

Beste Daes,
Wat een fantastische review en wat fijn om te horen dat jij deze ervaring bij ons hebt mogen opdoen.
Wij hopen dat jij nog heel lang plezier gaat hebben van jouw bestelling en...
Beste Daes,
Wij hopen dat jij nog heel lang plezier gaat hebben van jouw bestelling en zien je graag snel weer bij ons verschijnen!

N van Wissen

Zeer tevreden! Prachtige poef (Nora). Past prachtig in het interieur!

Beste N. van Wissen,
Bedankt voor deze fantastische review, hier worden wij blij van.
Beste N. van Wissen,
Bedankt voor deze fantastische review, hier worden wij blij van.
Wat fijn om te horen dat de poef Nora zo mooi in jouw interieur past, wij wensen je er ontzettend veel plezier mee!

Silvia Leliveld

Top!!

Geen idee

Beste Sylvia,
Wat super om te horen dat jij zo tevreden bent!
Heel veel plezier met je bestelling en tot gauw.

Wendy

Snelle levering. Goed en snel contact als er onverhoopt iets mis is met je bestelling. En prima afhandeling van je klacht. Hier zouden meer bedrijven een voorbeeld aan mogen nemen!

Beste wendy,
Beste wendy,
Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en de afhandeling van je klacht. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, en het is fijn om te weten dat onze inspanningen gewaardeerd worden. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Dank je wel voor het delen van jouw ervaring! Groet, Linda / team Livin24

Familie Boegman

Contact opgenomen met Livin24 omdat de stoelleuningen van onze stoeltjes door onze pup kapot gemaakt waren. Livin24 gevraagd of deze los te leveren zijn. Gelukkig voor ons waren ze los te... Contact opgenomen met Livin24 omdat de stoelleuningen van onze stoeltjes door onze pup kapot gemaakt waren. Livin24 gevraagd of deze los te leveren zijn. Gelukkig voor ons waren ze los te leveren.
Op de vraag wat de kosten zouden zijn, gaf Livin24 aan "zie het als garantie!".

WAT EEN FANTASTISCHE SERVICE VAN LIVIN24 !!! Heel erg blij mee!

Bedankt Livin24!

Livin24 heeft het FANTASTISCH gedaan!

Beste Familie Boegman,
Bedankt voor je fantastische review! Dat vinden we heel erg leuk om te horen dat jij zo tevreden bent!
Wij hopen dat jij met de nieuwe armleuningen nog lang mag...
Beste Familie Boegman,
Wij hopen dat jij met de nieuwe armleuningen nog lang mag genieten van jouw prachtige fauteuils en natuurlijk van jullie nieuwe pup!
Wij verwelkomen je graag snel weer terug! :)

Philip

Goede hulp in showroom maar matige coomunicatie over levering

communicatie & levering met PostNL

Beste Philip,
Beste Philip,
Bedankt voor je feedback! Wij zijn blij dat jij tevreden bent met onze collega's in de showroom. Wij hebben jouw feedback genoteerd en intern doorgestuurd. Wij hopen dat jij in de toekomst hier niet meer tegen aan loopt!
Wij wensen je in ieder geval veel plezier met je bestelling en tot snel!

Tessa

Iedereen was sceptisch: 'Je koopt toch geen bank online zonder er eerst op te hebben gezeten?" Maar wij waren verliefd en hebben het risico genomen. Door de filmpjes op de website, de goede online... Iedereen was sceptisch: 'Je koopt toch geen bank online zonder er eerst op te hebben gezeten?" Maar wij waren verliefd en hebben het risico genomen. Door de filmpjes op de website, de goede online service en via de mail waren wij niet bang om de aankoop te doen. De bank werd snel geleverd en staat prachtig in onze woonkamer. De scores komen overeen met hoe wij het ervaren. Hij zit heerlijk stevig en is van goede kwaliteit. Wij zouden Living24 zeker aanraden!

In termijnen betalen ook beschikbaar maken voor producten die snel weer op voorraad komen.

Beste Tessa,
Beste Tessa,
Bedankt voor je enthousiaste review! We begrijpen de twijfel. maar zijn ontzettend blij dat u het risico hebt genomen en zo tevreden bent met uw aankoop. Het is geweldig om te horen dat de video's en onze online service u het vertrouwen hebben gegeven om de bank te bestellen. Fijn dat de bank snel geleverd werd en perfect in uw woonkamer past!

Mo

Prima!

Beste Mo,
Bedankt voor je fijne review! We zijn blij dat u tevreden bent en hopen u snel weer te mogen verwelkomen!