LIVIN24

1939 beoordelingen

1939 Reviews

Luuk Meijer

Snelle levering, en goede kwaliteit!

Communicatie over levermoment op voorhand iets meer communiceren

Beste Luuk,
Bedankt voor je mooie en positieve review, wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons!
Wij gaan je tips meenemen en hopen ons hier in de toekomst in te kunnen...
Beste Luuk,
Wij gaan je tips meenemen en hopen ons hier in de toekomst in te kunnen verbeteren.
Heel veel plezier gewenst met je prachtige eettafel!
Team LIVIN24

Margo

Snelle levering en goede service! We zijn heel blij met onze mooie barkrukken, ze staan prachtig in onze keuken.

Geen. Ook de klantenservice was goed bereikbaar en heel vriendelijk

Beste Margo,
Hartelijk bedankt voor je mooie en positieve review, wat fijn om te horen dat je blij bent met onze producten en service.
Wij wensen je veel plezier met je prachtige barkrukken...
Beste Margo,
Wij wensen je veel plezier met je prachtige barkrukken en zien je graag nog eens terug in onze webshop.

Anneke

Mooi product en geweldige service. Hiermee herzie ik mijn beoordeling van 24 januari. De beschadigde en incomplete stoel werd na mijn review direct diezelfde week vervangen door een nieuwe stoel.... Mooi product en geweldige service. Hiermee herzie ik mijn beoordeling van 24 januari. De beschadigde en incomplete stoel werd na mijn review direct diezelfde week vervangen door een nieuwe stoel. Ik zag er tegen op om de zware stoel terug te sturen maar Livin24 haalde de beschadigde stoel op door de ophaalservice.

Check vooraf of de verzending compleet en onbeschadigd is

Beste Anneke,
Bedankt voor het aanpassen van je review en wij vinden het fijn om te lezen dat je alsnog positief bent!
Wij gaan je feedback meenemen en hopen dat dit in de toekomst niet meer...
Beste Anneke,
Wij gaan je feedback meenemen en hopen dat dit in de toekomst niet meer voorkomt.
Wij wensen je ontzettend veel plezier met je prachtige Madrid fauteuils.
We zien je graag nog eens terug in onze webshop!

Monica Bernardino

The service and delivery was really good, and I love my new lamp!

Nothing

Dear Monica,
Thank you for your beautiful review. We are glad to hear that you're happy with our service.
We wish you lots of fun with your beautiful lamp.
We like to see you back in our...
Dear Monica,
We wish you lots of fun with your beautiful lamp.
We like to see you back in our webshop!

Jorrit Damhuis

Mooie producten en snelle levering. Barkrukken zijn van goede kwaliteit.

Beste Jorrit,
Bedankt voor je mooie review en wat fijn dat je tevreden bent met onze service en producten.
Beste Jorrit,
Wij wensen je veel plezier met je prachtige Jackson barkrukken en zien je graag nog eens terug in onze webshop!

M. Smit

Zeer goed

Beste Marc,
Bedankt voor je mooie en positieve review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service.
Wij wensen je veel plezier met je prachtige hanglamp!
We zien je...
Beste Marc,
Wij wensen je veel plezier met je prachtige hanglamp!
We zien je graag in de toekomst terug in onze webshop.

Els Hartman

Mijn mail werd snel beantwoord, vervolgens een snelle levering van het product, terwijl deze op andere sites een veel langere levertijd had.

Product was iets beschadigd, van beide tafeltjes was er een hoekje vanaf. Misschien breekbaar op de doos vermelden?!

Beste Els,
Bedankt voor je positieve review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en producten!
Wat vervelend om te horen dat je salontafeltjes toch nog lichte...
Beste Els,
Wat vervelend om te horen dat je salontafeltjes toch nog lichte beschadiging hadden, wij gaan je feedback meenemen en hopen dat dit in de toekomst niet meer voorkomt.
Wij wensen je veel plezier met je prachtige tafeltjes en zien je graag in de toekomst terug in onze webshop!

Kristof Massagé

Positief ,snel en goede service

Eventueel kortingscoupon voor volgende bestelling.

Beste Kristof,
Bedankt voor je mooie en positieve review, wat fijn om te horen dat je tevreden met met onze service.
Wij zullen je tip meenemen voor in de toekomst.
Wij wensen je veel...
Beste Kristof,
Wij zullen je tip meenemen voor in de toekomst.
Wij wensen je veel plezier met je prachtige Hocker Anna!

Gerard Bosma

Wij hebben 6 stoelen gekocht van het merk Bronx71. Velvet eetkamerstoelen. 2 Toby groen, 2 Lisa zwart en 2 Mika antraciet. Dit geheel staat prachtig bij de zwarte eetkamertafel. De stoelen zijn van... Wij hebben 6 stoelen gekocht van het merk Bronx71. Velvet eetkamerstoelen. 2 Toby groen, 2 Lisa zwart en 2 Mika antraciet. Dit geheel staat prachtig bij de zwarte eetkamertafel. De stoelen zijn van een mooie kwaliteit en de velvet stof maakt het echt af. Ook de prijs past goed bij het gebodene. Wij hadden 2 verkeerde stoelen besteld maar mochten deze weigeren bij aflevering. De andere stoelen werden direct naar ons verzonden zonder dat het geweigerde pakket al binnen was. Dit noem ik vertrouwen hebben in de klant. Service bestaat dus zeker nog. Waar maak je dit nog mee. Dit alles is via de mail keurig opgelost. Na het bestellen word alles keurig die zelfde dag nog verzonden. Door de drukte bij de vervoerders (dhl) zijn sommige pakketten iets langer onderweg geweest dan de 24 uur die er voor staan. Maar dat is nu eenmaal zo in deze tijd. Het mail verkeer gaat snel en word vriendelijk beantwoord. Samengevat: Mocht je je interieur willen vernieuwen dan kan je beslist niet om Livin24 heen. Top service en mooie meubels.

Beste Gerard (en Bea),
Bedankt voor jullie prachtige review en wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met onze service en producten.
Wij wensen je veel plezier met je prachtige...
Beste Gerard (en Bea),
Wij wensen je veel plezier met je prachtige stoelen en vonden het contact met jullie ook erg prettig.
Wij zien je graag nog eens terug in onze webshop of in een van onze showrooms!

H westerveld

Een super mooie vlinderstoel, die snel geleverd is, nadat we bij een andere winkel een nare ervaring hebben gehad. Super fijn dat we nu een heerlijke nieuwe loungeplek in de zon bij het raam en de... Een super mooie vlinderstoel, die snel geleverd is, nadat we bij een andere winkel een nare ervaring hebben gehad. Super fijn dat we nu een heerlijke nieuwe loungeplek in de zon bij het raam en de platenspeler hebben! Wij genieten !

Ivm met de drukte met de post in de huidige omstandigheden, werd de stoel ,begrijpelijk, iets later geleverd dan de 1-3 dagen. Mijn tip: zet het er even bij als de bevestiging van de bestelling in... Ivm met de drukte met de post in de huidige omstandigheden, werd de stoel ,begrijpelijk, iets later geleverd dan de 1-3 dagen. Mijn tip: zet het er even bij als de bevestiging van de bestelling in de mailbox komt, dan blijft het idee dat de stoel komt als een feestje voelen. Het menselijk brein verlangt immers naar helderheid als het iets langer duurt dan dat het geschreven wordt. Na onze telefonische vraag hierover, zijn we super goed gehoord hoor!

Beste Heidi,
Bedankt voor je prachtige review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je vlinderstoel!
Beste Heidi,
Wij gaan de tips meenemen en zullen hier in de toekomst beter op gaan letten, bedankt.
Wij hopen dat je heel wat uurtjes kan gaan genieten in de zon met de platenspelen op jullie nieuwe vlinderstoel!
Wij zien je graag in de toekomst nog eens terug in onze webshop.