LIVIN24

1939 beoordelingen

1939 Reviews

John Luiten

Zeer prettig. Bestellen ging makkelijk en de aankoop was er een dag eerder dan verwacht.

Duidelijk vermelden dat jullie komen bezorgen.

Beste John,
Bedankt voor je mooie review, wat fijn om te horen dat je tevreden met ons bent.
Wij wensen je veel plezier met je nieuwe fauteuil!

Miriam

Prachtige eettafel gekocht van mangohout. Net zo mooi als op de foto's. Goed ingepakt geleverd.

Beste Miriam,
Bedankt voor je fijne review, wat fijn om te horen dat je tevreden bent.
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe eettafel!

Ron Janse

Zeer tevreden over klachtvriendelijkheid, clientgerichtheid en afwikkeling bij strubbelingen bij de levering. Snel en efficient opgelost

kan ik niet bedenken

Beste Ron,
Bedankt voor je fijne review, Leuk om te horen dat je tevreden bent met ons!
Wij wensen je veel plezier met je prachtige eetkamerstoelen.

Hans van Rijssel

LIVIN24, ja zeker" 24/7 shoppen vanuit je luie stoel...wat wil je nog meer in deze bizarre tijden? Mijn order was sneller binnen dan verwacht, met grote complimenten daar voor. Fauteuil Ivy dat is... LIVIN24, ja zeker" 24/7 shoppen vanuit je luie stoel...wat wil je nog meer in deze bizarre tijden? Mijn order was sneller binnen dan verwacht, met grote complimenten daar voor. Fauteuil Ivy dat is hem, stevige stoel met 'n mooie olijfgroene kleur en luxueuze uitstraling...nu nog ff 30 dagen proeftijd, want ook nu kunnen we niet proef zitten in de winkels . Al met Al...'n tevreden klant !

Niet van toepassing in deze

Beste Hans,
Bedankt voor je prachtige review, wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je mooie nieuwe fauteuil!
Wij wensen je er veel plezier mee en zien je graag nog eens terug in...
Beste Hans,
Wij wensen je er veel plezier mee en zien je graag nog eens terug in onze webshop!

Jolanda Feller

Super vriendelijk en goeie service

Beste Jolanda,
Bedankt voor je mooie review, wat fijn om te horen.
Wij wensen je veel plezier met je prachtige vloerlamp!

Claudia Frijters

Super vlotte levering goede terug koppeling waardoor service hoog staat en geweldige krukken zitten heerlijk echt waard voor deze prijs echt een super koop dank je wel LIVIN24

NVT

Beste Claudia,
Bedankt voor je mooie review, wat fijn om te horen dat je tevreden met ons bent!
Wij wensen je veel plezier je bestelde barkrukken!

Chris

Klantenservice makkelijk bereikbaar en snel antwoord op mijn vraag. Product voldoet aan beschrijving. Ook goede service rondom levertijd en bezorging product.

Ga zo door!

Beste Chris,
Bedankt voor je mooie review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en producten.
Wij wensen je veel plezier met je bestelde...
Beste Chris,
Wij wensen je veel plezier met je bestelde fauteuil!

Jacob Muilwijk

Uitstekend erg blij mee en een aanrader

Alles was perfect

Beste Jacob,
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service.
Wij wensen je veel plezier met je prachtige lamp!

marian SMIDTMAN

Hallo Marian,
Hallo Marian,
Bedankt voor je bericht. Goed om te horen dat je bestelling goed is verlopen. We zien echter dat je ons 3/5 sterren gegeven hebt. Zou je contact met ons op willen nemen via klantenservice@livin24.com zodat we mogelijke bijzonderheden kunnen oplossen? Alvast bedankt.

Reis

Helaas niet de beste ervaring, krukken niet compleet geleverd, nog steeds de ontbrekende onderdelen niet binnen, 1 kruk kan niet in elkaar gezet worden hierdoor.
Kreeg alleen een reactie wat...
Kreeg alleen een reactie wat vervelend, we gaan de onderdelen opsturen, nog niks ontvangen, en ook geen excuus, wat mij het minste lijkt wat je in deze zou kunnen doen.

Als een klant aangeeft dat deze niet tevreden is, los dit dan snel op en maak op zijn minst een excuus.

Hallo Reis,
Bedankt voor je review, Wat ontzettend vervelend om te horen en uiteraard ons excuus hiervoor!
Ik heb contact met je gezocht via de mail en hoop snel een reactie van je te...
Hallo Reis,
Ik heb contact met je gezocht via de mail en hoop snel een reactie van je te ontvangen zodat we dit voor je kunnen oplossen en positief kunnen afsluiten.
Nogmaals ons excuus!
Team Livin24