LIVIN24

1939 beoordelingen

1939 Reviews

Marianne

Tevreden met mijn bestelling!

Reactie LIVIN24:

Hallo Marianne, erg goed om te horen dat jouw bestelling goed bevalt. Ik wens je erg veel plezier met de Donkergroene Malaga fauteuil.
Dennis
Livin24

Gerda

Na 1,5 jaar zoeken heb ik nu toch echt m’n stoeltjes gevonden ! Super leuke stoeltjes in zwarte rib stof ! Het was wel een gok want had ze niet kunnen testen. Maar ze zitten ook nog eens helemaal... Na 1,5 jaar zoeken heb ik nu toch echt m’n stoeltjes gevonden ! Super leuke stoeltjes in zwarte rib stof ! Het was wel een gok want had ze niet kunnen testen. Maar ze zitten ook nog eens helemaal top dus ik ben super blij ?

Geen verbeteringspunten

Anja Wielfaert

Ik kan alleen maar positief zijn over Livin24! Correcte prijzen, exacte leveringstermijn en het artikel is zoals op de foto. Meer dan tevreden over de levering. Ik kreeg de dag van levering een... Ik kan alleen maar positief zijn over Livin24! Correcte prijzen, exacte leveringstermijn en het artikel is zoals op de foto. Meer dan tevreden over de levering. Ik kreeg de dag van levering een bericht met het uur van levering en dat was heel correct. Voor mij een dikke 10 :-)

Nihil

Hallo Anja,
Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons assortiment en onze content. Ik wens je veel plezier met de Ivy eco-lederen Industriële fauteuil...
Hallo Anja,
Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons assortiment en onze content. Ik wens je veel plezier met de Ivy eco-lederen Industriële fauteuil :)
Groetjes,

Dolphin 41

Uitstekende service. Een kort appje naar de klantenservice en ik wist meteen wanneer ik de stoel kon verwachten. De stoel zit heel fijn, past goed in ons interieur. Ik ben tevreden.

De levertijd was verwarrend. Het product was op voorraad maar gaf bij bestelling toch een wat langere levertijd aan als waarschuwing. Mss kan dit beter op elkaar afgestemd worden.

Hallo M.,
Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je snel geholpen bent via onze WhatsApp service :). Veel plezier met de stoel en een fijne avond gewenst.

marcel

1e bestelling gedaan keurig op tijd en precies wat er op de website stond .

Nog niet kunnen bedenken.
Klantvriendelijk weet ik niet niet nodig gehad.

Hallo Marcel,
Goed om te horen dat alles goed verlopen is! Ik wens je veel plezier met je bestelling. Een fijne avond gewenst.

Jan Eekhuis

keurig op tijd

Hallo Jan,
Goed om te horen dat de levering vlotjes verlopen is en alles naar wens is. Ik wens je veel plezier met de bestelde producten.
Een fijne avond gewenst.

Petra frankes

Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf had een fauteuils met een beschadiging werd meteen opgelost dat vind ik zeer tevreden een goed bedrijf.

Graag de telefoon opnemen voor de klanten

Hallo Petra,
Bedankt voor je bericht. Goed om te horen dat het beschadigde product snel omgeruild is zodat je nu optimaal van de fauteuil genieten kan.
Een fijne avond verder.
Team...
Hallo Petra,
Een fijne avond verder.

Maria Hanning

Stephanie verhart

Afgelopen week ontvingen we barkrukken die we bij Livin24 hadden besteld. De webshop van Livin24 is mooi en overzichtelijk, het bestelgemak groot en de after sale communicatie verliep perfect. Afgelopen week ontvingen we barkrukken die we bij Livin24 hadden besteld. De webshop van Livin24 is mooi en overzichtelijk, het bestelgemak groot en de after sale communicatie verliep perfect.
De levertijd van het product klopte precies met wat er op de website werd vermeld en zo kwamen de krukken mooi op tijd binnen.
De krukken waren ook nog eens goed ingepakt waardoor we ze meteen zonder beschadiging in gebruik konden nemen.
Heel erg bedankt voor deze prettige koop ervaring!

nvt

Monique Mos

Makkelijk bestellen,snelle levering en keurig verpakt.We zijn zeer tevreden met de aankoop?Bevestiging kwam niet binnen,maar snel beantwoord via chat en opgelost?

Beste Monique,
Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! We zijn ontzettend blij om te zien dat je blij bent met jouw bestelling :)