LIVIN24

1939 beoordelingen

1939 Reviews

Bianca

Snelle en goede Service! Met levering ging iets mis, maar is op een vriendelijke manier snel en goed opgelost!

Hi Bianca,
Hi Bianca,
Bedankt voor je fijne review. Wat vervelend dat er iets mis ging met de levering maar dit kan uiteraard gebeuren, wij zijn blij dat dit op een snelle en goede manier met je is opgelost en wensen je veel plezier met je prachtige stoelen. Graag zien je we je snel in onze webshop!

Jeroen Bovekerk

Snelle levering en heel mooi product!

Hi Jeroen,
Bedankt voor je fijne review en wat leuk om te horen dat je positief bent over ons.
Wij wensen je veel plezier met je nieuwe fauteuil en graag tot ziens in onze...
Hi Jeroen,
Wij wensen je veel plezier met je nieuwe fauteuil en graag tot ziens in onze webshop!

Kees Westland

Prima geregeld

Hi Kees,
Bedankt voor je fijne review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe salontafel.
Graag tot ziens in onze...
Hi Kees,
Graag tot ziens in onze webshop!

Romy

4 stuks eetkamerstoelen besteld

eigenlijk geen (tot op heden :))

Hi Romy,
Bedankt voor je mooie review, wat fijn om te horen dat je blij bent met onze service. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe eetkamerstoelen!

Mariska de Haan

Super snelle levering en duidelijke communicatie

Hi Mariska,
Hi Mariska,
Bedankt voor je fijne review, wat leuk om te horen dat je tevreden bent met ons. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe barkrukken en graag tot ziens in onze webshop!

Mart Heitbrink

Goede ervaring. Zal mijn eerste keuze zijn wanneer ik iets nieuws zoek. Goede en mooie meubelen voor een eerlijke prijs. Heb drie zitmeubelen besteld. Die werden nog voor de verwachte leverdatum... Goede ervaring. Zal mijn eerste keuze zijn wanneer ik iets nieuws zoek. Goede en mooie meubelen voor een eerlijke prijs. Heb drie zitmeubelen besteld. Die werden nog voor de verwachte leverdatum bezorgd. Besteld o.a. barkrukken van gerecycled leer. Altijd mooi als er een duurzame optie is. Eén van de krukken had een praar krasjes. Kan gebeuren natuurlijk. Probleem aangekaart en het werd meteen netjes afgehandeld.

Hi Mart,
Bedankt voor je ontzettend mooie review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service.
Wij wensen je veel plezier met je nieuwe zitmeubelen en graag tot ziens in...
Hi Mart,
Wij wensen je veel plezier met je nieuwe zitmeubelen en graag tot ziens in onze webshop!

Alieke Hetjes

Mooie site, duidelijk, handig om te bestellen en snel in huis.

Beste Alieke,
Bedankt voor je fijne review, wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Wij wensen je veel plezier met je bestelde hanglamp!
Hopelijk tot snel in onze...
Beste Alieke,
Hopelijk tot snel in onze webshop!

Ferré

Top site met mooie producten van goede kwaliteit

niet te veel mails na sturen

Hi Ferré,
Bedankt voor de mooie review. Heel leuk om te horen dat je tevreden bent met je nieuwe barkrukken. Ik wens je er heel veel plezier van en hopelijk tot snel in onze webshop!...
Hi Ferré,

Maayke

Eenvoudig besteld, goed op de hoogte gehouden van de leverdatum en een mooi product ontvangen. De stoel was eenvoudig zelf te monteren en stond binnen no-time op z’n plek. Levertijd zoals beschreven... Eenvoudig besteld, goed op de hoogte gehouden van de leverdatum en een mooi product ontvangen. De stoel was eenvoudig zelf te monteren en stond binnen no-time op z’n plek. Levertijd zoals beschreven en de stoel was goed verpakt. Erg blij mee!

Ik ben tevreden, dus geen verbeterpunt

Hi Maayke,
Hi Maayke,
Bedankt voor de mooie review. Heel leuk om te horen dat je tevreden bent met je Malaga fauteuil . Het is dan ook een prachtige stof. Ik wens je er heel veel plezier van en hopelijk tot snel in onze webshop!

Nico Mandos

Snelle levering, mooi product

Hi Nico,
Bedankt voor de review! Goed om te horen dat de producten snel geleverd waren. Heel veel plezier gewenst van je aankoop en hopelijk tot snel!
Team Livin24