LIVIN24

1939 beoordelingen

1939 Reviews

Vera Schouten

Erg prettig snellere levering als ik dacht.

Kleiner verpakt, vond de doos extreem groot voorral het laatste pakket.

Hoi Vera,
Bedankt voor de review en uw feedback! Heel leuk om te horen dat u uw bestelling snel heeft mogen ontvangen. Ik wil u heel veel plezier wensen van uw aankoop :)
Met vriendelijke...
Hoi Vera,

Kim

Snel geleverd en erg blij met mijn aankoop!

Hi Kim,
Super om te horen dat alles naar wens is geweest! Bedankt voor het plaatsen van de review en heel veel plezier gewenst van je aankoop.

Christa Bocxe

Zeer tevreden over Livin24!!

Geen verbeterpunten

F.

Klantvriendelijk

Beste F.
Bedankt voor het schrijven van de review. Ik wil u heel veel plezier wensen van uw aankoop en zie u graag nog eens terug in onze webshop.

Marjolein

Leuke webshop/winkel. Al meerdere keren wat besteld. Echter bij de laatste bestelling ging er het 1 en ander mis. Vooral in communicatie.

Beter communiceren over geplaatste bestelling. En komen met passende oplossingen.

Reactie LIVIN24:

Goedenavond, fijn dat je tevreden bent met je bestelling. Spijtig om te horen dat er meerdere dingen mis zijn gegaan in de communicatie. Wij doen er alles aan om onze klantenservice op een hoog peil... Goedenavond, fijn dat je tevreden bent met je bestelling. Spijtig om te horen dat er meerdere dingen mis zijn gegaan in de communicatie. Wij doen er alles aan om onze klantenservice op een hoog peil te houden!

van den Boom

Mooie stoelen

N.v.t.

Janneke Kronenberg

Ontzettend tevreden over de vriendelijke en snelle service op de klantenservice. Vervolgens ook nog super snel onze eetkamerstoelen ontvangen. Erg blij mee!

Jackie Luchies

Heel goed betrouwbaar online meubel winkel. Erg scherp ge-prijsd en gratis bezorgd. Echt top. Mooi sterke stoel, mooi kwaliteit velors bekleding

Hi Jackie,
Heel erg bedankt voor deze review, super fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Ik wil u heel veel plezier wensen van uw aankoop en zie u graag nog eens terug in onze webshop...
Hi Jackie,
Heel erg bedankt voor deze review, super fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Ik wil u heel veel plezier wensen van uw aankoop en zie u graag nog eens terug in onze webshop :)

Celine Seffer

We wachten nog op 2 de pakket die op hetzelfde moment besteld werd

Lisette

Livin24 heeft een mooie collectie lampen. Na het ontvangen van mijn vloerlamp, staat de volgende lamp al op mijn verlanglijstje ?

Mijn vloerlamp bestond uit 2 delen. Hierdoor kreeg ik de kap in ochtend geleverd en de voet, vroeg in de avond. TIP, indien mogelijk probeer de pakketjes te bundelen.