LIVIN24

1939 beoordelingen

1939 Reviews

Martin Boonzaaijer

Top winkel, Ten eerste hebben ze super leuke dingen, en ze hebben een goede en overzichtelijke site. Het bestelen gaat super makkelijk. Vervolgens wordt je goed op te hoogte gehouden over je aankoop.

Er zou een woodwick kaars bij zitten , maar die zat er niet bij ?

Cynthia valk

Goede service en snelle verzending

Karin

Zeer tevreden

FranceVilla

Na lang zoeken op het internet hebben wij eindelijk de juiste stoel met armleuningen gevonden voor een leuke prijs! De stoelen worden snel bezorgd en de afterservice is helemaal perfect. Op mails... Na lang zoeken op het internet hebben wij eindelijk de juiste stoel met armleuningen gevonden voor een leuke prijs! De stoelen worden snel bezorgd en de afterservice is helemaal perfect. Op mails wordt ook echt binnen de 24 uur geantwoord, ze doen dus helemaal wat ze beloven! Toppertjes!

geen enkele

Ad Sipos

Super tevreden !!!

Jimmy Lange

Prima! Snelle levering, mooienproducten.

Jennifer Jones Schouten

Voor het eerst bij living 24 besteld. Was heel makkelijk te bestellen. Snelle levering. Onze fauteuil is super mooi! Elegant en prachtig. Net zoals op de foto en filmpje. Ben zeer tevreden! Hier... Voor het eerst bij living 24 besteld. Was heel makkelijk te bestellen. Snelle levering. Onze fauteuil is super mooi! Elegant en prachtig. Net zoals op de foto en filmpje. Ben zeer tevreden! Hier durf ik in de toekomst weer wat te bestellen.

Nog geen verbeterpunten of tips om toe te voegen.

Ronny

Zeer prettige winkelervaring, duidelijke en vriendelijke communicatie

De Graaf

Overzichtelijke website, duidelijke foto's. Prima verpakt.

Misschien bij vermelden "donkere kleur", zwart of donkerbruin erbij zetten. ?

Jozé Gerrits

Zeer positieve ervaring vanwege de simpele wijze van bestellen via de webshop en een supersnelle levering (zondag besteld, dinsdag in huis). Als verrassing een kortingscode, alleen om de nieuwsbrief... Zeer positieve ervaring vanwege de simpele wijze van bestellen via de webshop en een supersnelle levering (zondag besteld, dinsdag in huis). Als verrassing een kortingscode, alleen om de nieuwsbrief te ontvangen.

In de mail staat dat er nog een betalingsbevestiging zou volgen, die heb ik niet ontvangen. Wilde daarover bellen maar toen kreeg ik al bericht over de bezorging.