LIVIN24

1939 beoordelingen

1939 Reviews

Ronaldo

Jammer deze ervaring.

Wij zagen een leuke lamp de 'de Meghan 3 lichts bruin ovaal ' 349 euro! Deze was, volgens de website, in geen van filialen te zien. Ik kreeg via de website een popup of ik een vraag had. Nou, die... Wij zagen een leuke lamp de 'de Meghan 3 lichts bruin ovaal ' 349 euro! Deze was, volgens de website, in geen van filialen te zien. Ik kreeg via de website een popup of ik een vraag had. Nou, die had ik wel, of ik die lamp wellicht toch ergens zou kunnen zien. Daar kregen we dus geen antwoord op!!!! Toen maar eens gebeld. Zonder ook maar enig excuus was het antwoord ' nee dat ging niet, daarom hebben we een ruim terugstuurbeleid, was het antwoord. Je gaat toch niet allemaal lampen bestellen van 349 euro die je alleen op papier hebt gezien?? Nee, beetje jammer dit! Wij gaan wel naar een winkel waar we een mooie lamp kunnen uitkiezen.

Lieke Ermers

Wij hebben vorige week leuke groene barkrukken besteld.
Doormiddel de duidelijke omschrijving , afmetingen en foto's op de Livin24 site zijn de barkrukken precies zoals we gehoopt hadden. Wij hebben vorige week leuke groene barkrukken besteld.
We hadden de barkrukken 's avonds besteld en de volgende dag werden ze al verzonden naar ons.
We zijn er super blij mee , en hebben al een aantal positieve reacties gehad.
Ik heb jullie site vanwege de goede prijs / en kwaliteitverhouding aan meerdere mensen doorgestuurd.
Mocht ik in de toekomst nog iets nodig hebben op het gebied van interieur, dan kijk ik eerst even bij jullie op de site.

Geen verbeterpunten.
Top bedrijf!

Sabine jansen

Fijne service
Snel en fijn geholpen ondanks dat ik verkeerde bestelling bezorgd kreeg is er fijn en snel gehandeld foutje in deze tijd tja dat kan

Monique Saes

Snelle levering, ondanks drukke periode. Bij vragen snelle reactie en zeer vriendelijk.

Zeer tevreden!

Denise

Zeer goede ervaring: de meubels werden vlot geleverd en zijn precies zoals we verwacht hadden!

Schaap

Zeer tevreden! We hebben twee prachtige barstoelen binnen gekregen en ze waren makkelijk in elkaar te zetten! Nu kunnen we er van gaan genieten!

Stephan

Super snel geleverd en sfeervolle aanvulling op ons huis.
Super snel geleverd en sfeervolle aanvulling op ons huis.
Na een verbouwing van onze woonkamer een nieuwe stijl gekozen en op zoek gegaan naar leuke salontafeltjes. Na veel bezoeken aan winkels en online zoeken bij Livin24 belandt.
Twee hele leuke industriële salontafeltjes gevonden die tegen een leuke prijs, snel geleverd en van zeer stevige kwaliteit zijn. Bovendien voegen ze echt wat toe aan de sfeer. Onze eerste ervaring met het bestellen bij Livin24 maar we zullen zeker verder kijken naar verdere aanvulling van onze woonkamer. Top.

Op dit moment geen grote. Beschrijving van de producten zou meer recht mogen doen aan de kwaliteit en sfeer ;)

Lansing

Mooie stoel gekocht. Snelle en nette levering. Prijs kwaliteit goed!

Netty Burgers

Duidelijke site en snelle levering.

Geen.

Tuba Zorlu

Super tevreden, stond een leveringstermijn van 6-8 weken maar achter een 1 week na mijn bestelling heb ik ze al ontvangen! Ontzettend verrast!