LIVIN24

1939 beoordelingen

1939 Reviews

N.P.J. van der Veldt

Snelle levering. Salontafel was goed verpakt. Voldoet aan onze verwachtingen.

Tamara Cox

Super, snelle levering!

Nvt

Martine Boekhout

Al een tijdje op zoek naar hele mooie eetkamer stoelen die we uiteindelijk bij livin24 tegenkwamen. De stoelen konden heel snel geleverd worden en de mogelijkheid tot achteraf betalen was ook een... Al een tijdje op zoek naar hele mooie eetkamer stoelen die we uiteindelijk bij livin24 tegenkwamen. De stoelen konden heel snel geleverd worden en de mogelijkheid tot achteraf betalen was ook een pre. De fotos en de beschrijving van het product waren duidelijk. We genieten nu van kwalitatieve en comfortabele stoelen tegen een scherpe prijs Erg blij mee !

Een montage handleiding in filmvorm

Priscilla Loos

Het is de eerste keer dat ik iets heb besteld bij Livin24. Een duidelijke overzichtelijke site met leuke spullen. Ik heb mijn fauteuil gehaald met de Black Friday korting en is binnen een paar dagen... Het is de eerste keer dat ik iets heb besteld bij Livin24. Een duidelijke overzichtelijke site met leuke spullen. Ik heb mijn fauteuil gehaald met de Black Friday korting en is binnen een paar dagen geleverd.

Geen feedback op dit punt.

Jesper

Fijne webshop met mooie spullen

Nog meer variatie in assortiment

echtpaar

Vriendelijk te woord gestaan, supersnelle levering, kwaliteit en afwerking is optimaal. als wandmeubel (3 meubels tegen elkaar) een topper. wij zijn er erg blij mee. naam en foto bekend bij... Vriendelijk te woord gestaan, supersnelle levering, kwaliteit en afwerking is optimaal. als wandmeubel (3 meubels tegen elkaar) een topper. wij zijn er erg blij mee. naam en foto bekend bij klantenservice (Manon)

graag ook te bekijken in uw showroom in Bussum.

Pascal van Essen

Snelle service en een prachtige stoel

X

Karin Peeters

Mooi product, goede prijs.

Communicatie rondom levering mag iets beter.

Manuela

Goede klantenservice (telefonisch)

Levertijd aanpassen, 24/48 uur levering door o.a. Corona blijkbaar niet haalbaar. Zo verkom je teleurstelling.

Marlous

Mooie site met prachtige artikelen en een behulpzame goed bereikbare klantenservice

Bestelling dat uit meerdere artikelen bestaat goed controleren voor verzending

Reactie LIVIN24:

Hi Marlous,

Hi Marlous,

Bedankt voor je review! Super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze artikelen en over de service. We nemen je feedback mee. Veel plezier gewenst van de stoelen en tot een volgende keer!
Team Livin24