LIVIN24

1939 beoordelingen

1939 Reviews

Tamara Flohr

Heel goede communicatie, snelle reactie

Geen idee

Reactie LIVIN24:

Hi Tamara, Enorm bedankt voor de geweldige review!! Dit is een groot compliment. We hopen je nog een terug te mogen verwelkomen in onze webshop en/of showroom. Groetjes Team Livin24

Sylvia

Eethoek stoelen besteld en super snel in huis.netjes verpakt en super mooi.dank voor de mooie en snelle levering.

Geen één.

Hi Sylvia,
Hi Sylvia,
Ontzettend bedankt voor de prachtige review!! Echt helemaal geweldig om te lezen.. Veel plezier met je bestelling en graag tot ziens in onze webshop en/ of showroom! Groetjes Team Livin24

Aldert sonnega

Zeer snelle levering

Reactie LIVIN24:

Hi Aldert, Ontzettend bedankt voor deze geweldige/positieve review! Hier worden wij enorm blij van :) Graag tot ziens in onze webshop en of showroom! Groetjes Team Livin24

Lenie Bleeker

Mooie salon tafels, snelle levering, en heel goed verpakt!

Beste Lenie,
Wat een prachtige review, bedankt voor het delen van jouw ervaring.
Heel veel plezier met je salontafels gewenst en we zien je snel weer.

Hennie Rutjes

Goed product, nette levering

Beste Hennie,
Wat een mooie review en wat fijn dat je zo tevreden bent met ons, daar worden wij blij van.
Veel plezier met je bestelling en tot snel!

nvt

Tevreden met mijn aankoop

bereikbaarheid

Beste,
Hartelijk bedankt voor je positieve review!
we zien je graag terug in onze showroom en/ of webshop! Wij wensen je veel plezier met je aankoop!
Groetjes Team Livin24

Gerard Lares

(Bewerkt)

Probleem van stoelen die we een jaar in huis hadden uitstekend opgelost!

komen tot een oplossing

Beste Gerard,
Bedankt voor je mooie review.
Ik ben blij dat wij uiteindelijk samen tot een goede en passende oplossing gekomen zijn.
Wij wensen je alsnog veel plezier met je nieuwe...
Beste Gerard,
Bedankt voor je mooie review.
Wij wensen je alsnog veel plezier met je nieuwe stoelen!
Groetjes,
Team Livin24

cindy mellen

Zeer tevreden

Beste Cindy,
Hartelijk dank voor deze mooie review! Hier worden wij blij van :)
Groetjes Team Livin24

W

Beste W,
Bedankt voor het plaatsen van jouw review en wat fijn dat je een goede ervaring hebt gehad bij ons.
Groetjes,
Team Livin24

Kok

Prachtige eetkamerstoelen met heerlijk zitcomfort. Toen 1 stoel niet in orde bleek werd er snel een nieuw exemplaar geleverd.
Vriendelijk geholpen in de winkel in Amersfoort.

Nvt

Beste Kok,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring en wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent.
Beste Kok,
Wij zijn blij dat wij ondanks dat één stoel niet helemaal in orde was wij dit snel konden oplossen.
Wij wensen je veel plezier met je bestelling en graag tot snel!