LIVIN24

1939 beoordelingen

1939 Reviews

Loek van Kerkhoven

Heb 6stoelen bestelt waarvan 2bruine 2antraciet en2groene maar helaas heb ik 2bruine en vier antraciet stoelen gekregen nu heb ik bij de beoordelingen gelezen dat het terug sturen niet mee valt... Heb 6stoelen bestelt waarvan 2bruine 2antraciet en2groene maar helaas heb ik 2bruine en vier antraciet stoelen gekregen nu heb ik bij de beoordelingen gelezen dat het terug sturen niet mee valt gaarne beter opletten bij verzending ga deze stoelen wel houden maar nogmaals beter opletten

betere controle bij het versturen

John Habets

Mooie verkoop site!!!!

KLANT IS KONING !!!!

Lonneke

Mooie barkrukken zoals op de website staat. Snel geleverd. Helemaal tevreden en blij met de nieuwe look!

smit

Een hele goede en klant vriendelijke winkel, hebben wij ervaren.

kan er geen bedenken

Ashley Hofman

Nette en duidelijke communicatie, producten zijn in het echt exact zoals verwacht en afgebeeld, levering iets vertraagd maar netjes over gecommuniceerd en op de hoogte gehouden. Al met al positieve... Nette en duidelijke communicatie, producten zijn in het echt exact zoals verwacht en afgebeeld, levering iets vertraagd maar netjes over gecommuniceerd en op de hoogte gehouden. Al met al positieve ervaring en voor herhaling vatbaar.

Vooral communiceren over vertraagde levertijd ipv na bestelling.

Manon Koomen

Een snelle levering. 1 van de 2 dozen was wel aan 1 hoek kapot, maar dat kan ook aan de pakketbezorging gelegen hebben.

Industriële barstoel Aaron olijfgroen 82 cm.
Industriële barstoel Aaron olijfgroen 82 cm.
De zitting heeft aan de onderkant vooraan 2 schroeven waar je een moertje in moet draaien. Deze staan recht boven het metalen deel waar je je voeten op kan zetten. Hierdoor is het bijna onmogelijk met de t-sleutel het moertje vast te draaien. Mijn tip is om een kortere t-sleutel aan te leveren. Bij dezelfde schroeven voor in de zitting zijn de schroeven er net iets te schuin ingezet. Hierdoor kan ik niet in de gaten met de t-sleutel. Mijn tip is dus dat er goed gecheckt moet worden of alles er recht in is gezet.

Sabine Van Nielen

Wij hebben een comfortabele draaibare eettafelstoel besteld voor thuiswerken in de corona tijd. Hij zit heerlijk, goede hoogte, fijne zit en eenvoudig in elkaar te zetten. Ziet er ook nog eens hip... Wij hebben een comfortabele draaibare eettafelstoel besteld voor thuiswerken in de corona tijd. Hij zit heerlijk, goede hoogte, fijne zit en eenvoudig in elkaar te zetten. Ziet er ook nog eens hip uit.

Bij vragen reageert de klantenservice netjes en snel, heel fijn!

Ben tevreden

Yvonne

Uitstekend. Heb de fauteuil eerst in de showroom in Emmen bekeken. Zeer vriendelijk ontvangen. De bestelling direct in de showroom in orde gemaakt. De volgende dag had ik de bestelling al in huis.

Kris Van Den Heuvel

Mijn mooie moderne zetel is heel correct en snel geleverd !

Carin Aerts

Goede service, mooi product!