LIVIN24

1939 beoordelingen

1939 Reviews

Cindy

Een goede en snelle service. Zeer comfortabele stoelen. Ik ben er hartstikke blij mee.

N.v.t.

Beste Cindy,
Bedankt voor de review! Wat fijn dat u zo tevreden bent over de stoelen. Ik wens u er veel zitplezier van en zie u graag nog eens terug in onze webshop.
Beste Cindy,

Gerald

2 barkrukken besteld via de website. Bij levering bleek er eentje beschadigd te zijn in de bekleding. Vlot contact via de klantenservice gehad en een retour label ontvangen. Er zou een andere... 2 barkrukken besteld via de website. Bij levering bleek er eentje beschadigd te zijn in de bekleding. Vlot contact via de klantenservice gehad en een retour label ontvangen. Er zou een andere zitting worden opgestuurd. Na een paar dagen wachten weer contact opgenomen en er werd opnieuw beloofd om een vervanger op te sturen. Het vervangende zitgedeelte dat we ontvingen bleek echter van een compleet ander model barkruk te zijn. Uiteindelijk alles terug gestuurd en een ander model barkruk besteld (op basis van de zitting die foutief was opgestuurd) en nu zijn we tevreden met onze producten.

Voor versturen producten beter controleren.

Beste Gerald,
Beste Gerald,
Bedankt voor eerlijke review. Wat vervelend dat het eerst steeds niet goed ging, mijn excuses hiervoor. Fijn dat u ondertussen toch de juiste barkruk heeft gevonden en in de juiste staat heeft ontvangen! Ik wens u er veel zitplezier van :)

Jana Bruyninckx

Zeer goed, tevreden over onze stoelen en de service die we hebben gekregen.

Niet onmiddellijk verbeterpunten te melden.

Beste Jana,
Bedankt voor de review! Wat fijn dat alles zo goed is verlopen. Ik wens u veel plezier van de stoelen en zie u graag nog eens terug in onze webshop.
Beste Jana,

Tina Korten

Goede stoelen. Niks mis mee

Nog niet kunnen ontdekken

Beste Tina,
Bedankt voor de review. Wat fijn dat alles goed is verlopen. Ik wens u veel plezier van de fauteuils en zie u graag nog eens terug in onze webshop.
Beste Tina,

petra

Alles prima geregeld

Niets

Beste Petra,
Bedankt voor uw review! Wat fijn om te horen dat alles prima geregeld was. Ik wens je veel plezier van de aankoop en zie je graag nog eens terug in onze webshop!
Met...
Beste Petra,

Desiree Van elst

Goeie duidelijke website

Beste Desiree,
Bedankt voor uw bericht. Wat fijn dat u tevreden bent. Ik wens u veel plezier van de barkrukken en zie u graag nog eens terug in onze webshop.
Team...
Beste Desiree,

Z

Fijne site en makkelijk kunnen bestellen.
Informatie duidelijk en snel geleverd.

Beste Z,
Bedankt voor de review! Wat fijn dat alles goed is verlopen. Ik wens u veel plezier van de barkrukken en zie u graag nog eens terug in onze webshop.
Team...
Beste Z,

steven f

Heel goed! Bestellen op de website is simpel. Het hele bestelproces simpel. Alles goed geregeld met afterpay (is na levering meteen betaald ;-)). Levering heel snel binnen gekregen. Wij zijn blij... Heel goed! Bestellen op de website is simpel. Het hele bestelproces simpel. Alles goed geregeld met afterpay (is na levering meteen betaald ;-)). Levering heel snel binnen gekregen. Wij zijn blij met onze bestelling! Bedankt Livin24!

Niks kunnen vinden

Beste Steven,
Bedankt voor de review! Wat fijn dat alles goed is verlopen. Ik wens u veel plezier van uw bestelling en zie u graag nog eens terug in onze webshop.
Beste Steven,

Sian

Quick, easy and efficient. Product just as pictured and of high quality.

All went well

B Muller Eggermont

Gewoon plezierig en topservice

Beste B Muller Eggermont,
Beste B Muller Eggermont,
Bedankt voor de review! Wat leuk om te horen dat u zo positief bent over onze service. ik wens u veel plezier van de fauteuils en de vloerlamp en zie u graag nog eens terug in onze showroom en webshop!