LIVIN24

M Van Bavel

Goede service!

Niks op aan te merken

Beste M. Van Bavel,
Bedankt voor de review! Fijn dat alles naar wens is geweest. Ik wens u veel plezier van de tafellamp en het salontafelsetje!

Kok

Snelle levering en mooie kwalitei

Beste Kok,
Bedankt voor uw review. Wat fijn dat alles naar wens is! Ik wens u veel plezier van de barkrukken en zie u graag nog eens terug in onze webshop.
Team...
Beste Kok,

Jenny Andries Eissens Nieswaag

,eer goed

Beste Jenny,
Bedankt voor de review! Wat fijn dat u tevreden bent, dat is goed om te horen. Ik wens u veel plezier van de barkrukken en zie u graag nog eens terug in onze webshop.
Met...
Beste Jenny,

W. van Hattum

W. van Hattum

Geen zeer tevreden

Beste W. Van Hattum,

Bedankt voor uw bericht. Wat fijn dat u zo tevreden bent. Ik wens u er veel plezier van en zie u graag nog eens terug in onze webshop.
Met vriendelijke...
Beste W. Van Hattum,

Renee Wesdorp

Wij hebben net onze industrieeelen aaron stoelen binnen gekregen.wat een fantastische stoel.zit heerlijk.en mensen met een maatje meer,zijn deze stoelen zeer geschikt.haast geen stoel te koop die... Wij hebben net onze industrieeelen aaron stoelen binnen gekregen.wat een fantastische stoel.zit heerlijk.en mensen met een maatje meer,zijn deze stoelen zeer geschikt.haast geen stoel te koop die tot 140kg kan dragen..wel belangrijk.en zeker kwaliteit voor dat geld.het is wel een bouwpakket.je moet goed gereedschap hebben om het schroefje op de goede plaats te krijgen.anders verdwijnt de schroef in de poot.wat ze erbij geven voor de schroef in te draaien werkt niet.gaat er niet te diep in de stoel.
Vriendelijke groet renee

Draadeind zat niet goed in stoel waardoor het metalen frame niet paste.

Beste Renee,
Beste Renee,
Bedankt voor deze eerlijke review! Deze feedback kunnen wij weer meenemen naar de fabrikant om dit in de toekomst te kunnen voorkomen. Gelukkig is het ondanks het bouwpakket toch gelukt om de stoel in elkaar te krijgen. Ik wens u er veel plezier van en zie u graag nog eens terug in onze webshop.

Jo Peeters

Superservice! Gezien onze stoelen niet onmiddellijk leverbaar waren deelden ze een later leveringsmoment mee. Echter kwam dat voor ons niet goed uit omdat we dan op vakantie waren. Geen probleem,... Superservice! Gezien onze stoelen niet onmiddellijk leverbaar waren deelden ze een later leveringsmoment mee. Echter kwam dat voor ons niet goed uit omdat we dan op vakantie waren. Geen probleem, dan lossen ze dat logistiek gewijs toch even op, en onze stoelen stonden de dag na onze vakantie voor de deur. Super klantendienst!

Geen enkele, leuke online ervaring

Beste Jo,
Beste Jo,
Bedankt voor deze prettige review! Wat fijn dat het allemaal zo makkelijk opgelost kon worden en dat u de dag na uw vakantie direct kon genieten van de barkrukken! Ik wens u er heel veel plezier van en zie u graag nog eens terug in onze webshop :)

Janine Wansinck-Entius

Snelle service, mooie producten, prima prijs-kwaliteit verhouding

Beste Janine,
Bedankt voor uw bericht. Wat leuk om te horen dat alles goed bevalt! Ik wens u veel plezier van de barkrukken Jackson en zie u graag nog eens terug in onze webshop.
Met...
Beste Janine,

Maaike Swaders

Vorige week 2 barkrukken gekocht. Na wat mailtjes die die direct werden beantwoord hebben we na 2 dagen al de barkrukken in huis. De service en snelheid is gewoon super. Niet eerder gezien bij een... Vorige week 2 barkrukken gekocht. Na wat mailtjes die die direct werden beantwoord hebben we na 2 dagen al de barkrukken in huis. De service en snelheid is gewoon super. Niet eerder gezien bij een bedrijf. We zijn zo tevreden dat we vandaag gelijk bijpassende eetkamerstoelen hebben besteld die morgen al geleverd worden. Echt een dikke pluim voor jullie bedrijf. Ga vooral zo door.

Die zijn er niet.

Beste Maaike,
Beste Maaike,
Bedankt voor deze positieve review! Wat fijn om te horen dat alles goed is bevallen en dat er zelfs al bijpassende stoelen vandaag opgestuurd gaan worden. Ik wens je er heel veel plezier van en zie je graag nog eens terug in onze webshop.

Wendy Vanderpoorten

Perfect

Niks op aan te merken.

Beste Wendy,
Beste Wendy,
Bedankt voor uw review! Wat fijn dat onze service zo positief bevallen is, dat is fijn om te horen. Ik wens u veel plezier van de barkrukken Boston en tot ziens in onze webshop!

Carmen Gielen

Zeer betrouwbare winkel

Doe zo verder!

Beste Carmen,
Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat alles goed is bevallen! Ik wens u veel plezier van de vloerlamp en zie u graag nog eens terug in onze webshop.
Met vriendelijke...
Beste Carmen,