LIVIN24

1939 beoordelingen

1939 Reviews

Petra Knoester

Hanglamp besteld snelle levering precies zo als hij staat af gebeeld .Zou iedereen aan raden om daar je spullen te kopen geweldig!!??

Beste Petra,
Bedankt voor de review, hier worden we blij van! Dit complimentje steken we natuurlijk in onze broekzak ;). Ik wens u veel plezier van uw aankoop en graag zie ik u nog eens terug!...

D. Van Kesteren

Top!

Beste D. Van Kesteren,
Bedankt voor uw review! Fijn dat u zo tevreden bent. Ik wens u veel plezier van de barkrukken en zie u graag nog eens terug in onze webshop.
Beste D. Van Kesteren,

Nico Tervoort

Makkelijk besteld en snel aan de deur geleverd door de post

Was en ben tevreden kon het eenvoudig in elkaar zetten

Beste Nico,
Bedankt voor de review! Wat fijn dat ook het gebruikersgemak van de barkruk erg goed was. Ik wens u veel plezier van de barkruk Morris en zie u graag nog eens terug in onze webshop!...
Beste Nico,

Petra Vankan

Zeer tevreden

Beste Petra,
Bedankt voor uw bericht! Wat fijn dat u zeer tevreden bent over Livin24! Ik wens u veel plezier van de stoelen en zie u graag nog eens terug in onze webshop.

J.P. Doves-Nederveen

Het probleem met mijn bestelling werd snel opgelost

Beste J.P.
Bedankt voor de review! Wat fijn dat het probleem snel werd opgelost. Ik wens u veel plezier van je aankoop en zie je graag nog eens terug in onze webshop.
Beste J.P.

Thérèse Uffels

De eerste keer snelle, nette en goede levering. Tweede keer duurde het wel lang omdat ze niet op voorraad waren. Toen kwamen ze eindelijk binnen. Was één van de twee stoelen beschadigd. Nu wordt ik... De eerste keer snelle, nette en goede levering. Tweede keer duurde het wel lang omdat ze niet op voorraad waren. Toen kwamen ze eindelijk binnen. Was één van de twee stoelen beschadigd. Nu wordt ik vriendelijk geholpen en komt het hopelijk wel goed. Hopelijk gaat het bij mijn volgende bestelling weer zo goed, snel en worden ze ook zo netjes afgeleverd. Mooie en fijne stoelen!

Het frame en of de hoeken van de dozen van binnen verstevigen. waardoor er minder kans op beschadiging is.

Interspeed PC-Advies

Snelle reactie en goede levering

Afleverproces zou in vakantieperiode beter kunnen

Massie

Slecht, product niet compleet geleverd en vervolgens geen reactie op mijn e-mails.

Reageren op mails van klanten!

Yvette

Super service! Na mailcontact over de aankoop, die wat oneffenheden had, is er direct en heel klantvriendelijk en klantgericht gehandeld. Tot 3x toe! Site is duidelijk en de informatie mbt het... Super service! Na mailcontact over de aankoop, die wat oneffenheden had, is er direct en heel klantvriendelijk en klantgericht gehandeld. Tot 3x toe! Site is duidelijk en de informatie mbt het verzenden en ontvangen van het pakket prima in orde.

Niet...

Beste Yvette,
Beste Yvette,
Bedankt voor de review! Wat fijn dat u zo tevreden bent over de geleverde service. Ik wens je veel plezier toe van de hanglamp en zie je graag nog eens terug in onze webshop.

vd Heijden

Helaas, 15 juli een lamp besteld en betaald. Nog steeds niet ontvangen.
Wel meteen een reactie en twee keer een poging tot een oplossing, maar telkens een loze belofte...

Bestelling goed afhandelen