LIVIN24

1939 beoordelingen

1939 Reviews

G K

Tafel was makkelijk te bestellen en snel geleverd. Kleine probleem met wat ontbrekende bouten. Livin24 heeft dat heel snel opgelost en een zakje met nieuwe bouten de volgende dag opgestuurd. Top!!!

Beste GK,
Beste GK,
Bedankt voor de review! Fijn dat de schroeven snel nageleverd waren en dat je nu kunt genieten van de bartafel! Ik wens je er veel plezier van en zie je graag nog eens terug in onze webshop.

Gilberte Cox

Ik ben zeer tevreden over mijn eerste ervaring met Livin24

Nihil

Beste Gilberte,
Beste Gilberte,
Bedankt voor de review! Wat fijn dat de stoelen naar wens zijn, dat is fijn om te horen. Ik wens je veel plezier van de stoel Brooke en zie je graag nog eens terug in onze webshop!

Anna Hoogmoed

Fijne winkel, duidelijke informatie en de spullen waren mooi!

Beste Anna,
Bedankt voor de review! Wat fijn dat de producten goed bevallen! Ik wil je veel plezier wensen van de barkrukken Susan en zie je graag nog eens terug in onze webshop!
Beste Anna,

Jeroen

Zeer ontevreden. Na verschillende weken wachten op bestelde stoelen, 2 dagen thuis gebleven opdat die dag de stoelen geleverd zouden worden. Niemand gezien. Hun website beweert dat er enkel in... Zeer ontevreden. Na verschillende weken wachten op bestelde stoelen, 2 dagen thuis gebleven opdat die dag de stoelen geleverd zouden worden. Niemand gezien. Hun website beweert dat er enkel in bepaalde tijdspanne geleverd wordt en steeds handtekening of 3 laatste cijfers van paspoort gevraagd wordt. Toch in praktijk gebeurd dit niet. De koerierdienst beweert dat er op ander tijdslot stoelen zijn afgeleverd, hoewel er nog steeds niets te zien is en geen handtekening voor ontvangst is.

Livin24 neemt niet de eindverantwoordelijkheid voor de leverproblemen. Na 3 weken heen en weer mailen nog steeds geen oplossing, hoewel de stoelen al wel betaald zijn :(

Jolanda Mehdaoui

Hele snelle levering, product komt overeen met website foto

Geen verbeter punten

Beste Jolanda,
Beste Jolanda,
Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat de foto's overeenkomen met het product, dat is altijd goed! Ik wens je veel plezier van de salontafel set Levi en zie je graag nog eens terug in onze webshop.

Jvdz

Snelle levering + uitstekende aankoop!

N.v.t.

Beste JvdZ,
Bedankt voor de review! Fijn dat alles naar wens is, dat is fijn om te horen. Ik wens je veel plezier van de butterfly chair en zie je graag nog eens terug in onze webshop!
Beste JvdZ,

Iv

Prima ervaring. Product netjes ontvangen. Het was goed verpakt. Erg tevreden

Beste Iv,
Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat alles naar wens is. Ik wens je veel plezier van je aankoop en zie je graag nog eens terug in onze webshop.
Met vriendelijke...
Beste Iv,

Paul Confurius

Zeer tevreden!

Goed de zakjes controleren met schroefjes, er ontbraken een paar ringetjes van de bouten

Beste Paul,
Beste Paul,
Bedankt voor de review. Wat vervelend dat er een aantal onderdelen misten, dit is niet de bedoeling geweest. Mochten er onderdelen ontbreken kun je altijd contact opnemen met de klantenservice, dan zorgen wij dat de missende onderdelen nagestuurd zullen worden! :)
Ik wens je veel plezier van de barkruk en zie je graag nog eens terug in onze webshop.

Emma

Snelle levering en tevreden met de fauteuil.

Geen.

Beste Emma,
Bedankt voor de review! Fijn dat de fauteuil Ivy goed bevalt, dat is leuk om te horen. Ik wens je er nog veel plezier van en zie je graag nog eens terug in onze webshop!
Beste Emma,

J. Weber

Onze eettafel moest opgevrolijkt worden met een nieuwe stoel. Bij Livin24 vonden we de perfecte stoel en de volgende dag stond hij al in onze huiskamer! We kregen zelfs teveel....een 2e frame was... Onze eettafel moest opgevrolijkt worden met een nieuwe stoel. Bij Livin24 vonden we de perfecte stoel en de volgende dag stond hij al in onze huiskamer! We kregen zelfs teveel....een 2e frame was meegezonden. ?
We zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de prijs en gaan de volgende keer eerst weer neuzen bij Livin24

Nope

Beste J. Weber,
Bedankt voor de review! Wat leuk om te horen dat de stoel de eettafel opgevrolijkt heeft! Fijn dat alles goed is bevallen. Graag zien we nog eens terug in onze webshop!
Beste J. Weber,