LIVIN24

1939 beoordelingen

1939 Reviews

Rianne

Prettige online ervaringen. Meerdere producten besteld, deze werden keurig volgens planning geleverd. De producten voldoen aan de verwachtingen, zien er goed uit en worden goed verpakt geleverd.

Misschien meerdere foto's van hetzelfde product vanuit een andere hoek?

Beste Rianne,
Bedankt voor de review en feedback! Fijn dat alles zo goed verlopen is, daar zijn we blij mee. Ik wens je veel plezier van de lamp! :)

Laura Schelhaas

Waardeloze ervaring. Allereerst 7 weken moeten wachten op de bestelde stoelen, maar dat was nog tot daar aan toe. Vervolgens krijgen wij 4 stoelen geleverd waarvan 1 met een scheef frame, waar je... Waardeloze ervaring. Allereerst 7 weken moeten wachten op de bestelde stoelen, maar dat was nog tot daar aan toe. Vervolgens krijgen wij 4 stoelen geleverd waarvan 1 met een scheef frame, waar je dus scheef op zit. En daarnaast hebben 3 stoelen hele lelijke strepen op de bekleding die niet weg te vegen zijn. Toen via mail 4x contact proberen op te nemen met de klantenservice. Werd niet opgereageerd ondanks hun belofte binnen 2 uur op werkdagen met een reactie te komen. Toen vanaf maandag t/m donderdag proberen te bellen op verschillende tijdstippen op de dag. Neemt nooit iemand op, krijgt telkens hetzelfde ingeprogrammeerde stukje te horen: 'momenteel zijn wij te druk, probeert u het op een later moment weer'.Vervolgens via instagram en facebook proberen contact te krijgen. Eindelijk een respns op Facebook, en dan krijg je het verhaal dat er geen emails zichtbaar zijn en dat er pas een nieuwe stoel over 2 weken geleverd kan worden. En als klap op de vuurpijl wordt er niet ingegaan op de strepen en wordt mij verteld dat ik niet boos moet doen. Slechtste service ever, zonde van je geld, bestel liever ergens waar ze je wel netjes behandelen en serieus omgaan met je klachten.

Service is hard aan verbetering toe

Beste Laura,
Bedankt dat je de moeite genomen hebt om een review over onze shop achter te laten.
Beste Laura,
Graag ga ik even op je uitspraken in, ook om onze kant van het verhaal te laten zien.
Het is waar dat je niet direct een reactie van ons hebt ontvangen. Helaas kwam je e-mail in onze spam terecht, iets wat voor beide partijen erg vervelend is. Onze doelstelling is om binnen twee uur op mails te reageren, iets wat helaas onmogelijk werd met daarbij onze geboden excuses. Doorgaans zijn klanten erg tevreden met onze producten. Helaas had het door jou bestelde product een scheef frame en was de zitting niet helemaal naar wens. Als oplossing hebben wij geboden de stoel kosteloos om te ruilen. Omdat we het product helaas niet meer op voorraad hadden zat hier een tijdsduur aan van twee weken. Voordat wij de oplossing konden bieden had je reeds een review achter gelaten wat wij zeer betreuren. Wij krijgen daarbij het gevoel dat we niet de kans gekregen te hebben je een betere shopervaring te geven. Je gaf als optie dat wij de stoelen gratis zouden geven, iets waar wij niet mee in kunnen stemmen.
Wij hebben vervolgens voorgesteld om alles retour te halen en te crediteren. Dit staat voor volgende week dinsdag ingepland. Wij hopen dat, ondanks dat het niet de gewenste shopervaring was, het daarmee netjes opgelost te hebben
Met vriendelijke groet

Hedwige Van Steen

Ik kocht enkele Brooke Cognac stoelen bij Livin24. De prijs was goed, de levering was snel en de stoelen zagen er volledig hetzelfde uit als op de foto! Ik ben zeer tevreden en zou hier zeker nog... Ik kocht enkele Brooke Cognac stoelen bij Livin24. De prijs was goed, de levering was snel en de stoelen zagen er volledig hetzelfde uit als op de foto! Ik ben zeer tevreden en zou hier zeker nog bestellen. Bezoekers vinden de stoelen zo goed zitten dat ze er zelf ook willen kopen.

Nog geen gevonden

Beste Hedwige,
Beste Hedwige,
Bedankt voor de review! Leuk om te horen dat je bezoek ook zo enthousiast is geworden over de stoelen. Veel plezier nog van de eetkamerstoelen, maar dat komt wel goed als ik het zo lees ;)

H. Aydogan

Top, snelle levering en producten zoals beschrijving. Wij zijn er heel blij mee!!

Beste H,
Bedankt voor de review! Wij wensen je veel plezier van de eetkamerstoelen en zien je graag nog eens terug in onze webshop.

Els L.

Snelle levering, heel tevreden van de barkrukken. Simpele montage.

Beste Els,
Bedankt voor de review! Wij wensen je veel plezier van je nieuwe barkrukken en zien je graag nog eens terug in onze webshop.

Elien Verheyden

Ik bestelde barkrukken bij Livin24. Deze werden de dag nadien al geleverd! De krukken werden goed verpakt waardoor zij zonder beschadiging op mijn thuisadres werden afgeleverd. De benodigdheden om... Ik bestelde barkrukken bij Livin24. Deze werden de dag nadien al geleverd! De krukken werden goed verpakt waardoor zij zonder beschadiging op mijn thuisadres werden afgeleverd. De benodigdheden om de krukken in elkaar te zetten, zaten echter niet in de doos. Deze waren zij vergeten mee te sturen. Vervolgens heb ik per mail contact opgenomen om dit te melden. Een vriendelijke dame heeft mij binnen het uur verdergeholpen. Momenteel staan mijn barkrukken zeer mooi aan mijn keukeneiland! Het is echt een eyecatcher! Bedankt Livin24!

Op de productinfo van de barkrukken kon ik niet terugvinden of de benodigdheden (vijzen, rondellen, ...) om de krukken in elkaar te zetten worden meegeleverd. Misschien kan dit nog bij de info... Op de productinfo van de barkrukken kon ik niet terugvinden of de benodigdheden (vijzen, rondellen, ...) om de krukken in elkaar te zetten worden meegeleverd. Misschien kan dit nog bij de info worden opgenomen?

Beste Elien,
Beste Elien,
Bedankt voor deze uitgebreide review! Fijn dat deze eyecatcher van een barkruk zo mooi aan het keukeneiland staat! Gelukkig is alles ook goedgekomen met de spullen voor de montage, dat is goed om te horen.
Team Livin24

Stoel keurig verpakt, binnen een maand geleverd

Geen, was helemaal prima

Beste klant,
Bedankt voor de review! Wij wensen je veel plezier van je aankoop en zien je graag nog eens terug in onze webshop!

E

Snel geleverd?

Ik heb geen klachten

Beste E,
Bedankt voor de review! Wij wensen je veel plezier van de salontafel set en zien je graag nog eens terug in onze webshop.

Jan van den Oscch

Chapeau klacht naar alle tevredenheid supersnel en netjes opgelost.
alle lof.
Jan v/d Bosch

Beste Jan,
Bedankt voor de review! Fijn dat de service zo goed is verlopen. Wij wensen je veel plezier van de Ivy fauteuil en zien je graag terug in onze webshop.
Met vriendelijke...
Beste Jan,

Jose Bosch

Mooie lamp, snel geleverd,goed contact gehad

Geen verbeterpunten

Beste Jose,
Bedankt voor de review! Wij wensen je veel plezier van de lamp en zien je graag nog eens terug in onze webshop.