LIVIN24

1939 beoordelingen

1939 Reviews

Jolande Tabak Daris

Heb twee stoelen besteld. En heb geen op of aanmerkingen op de bestelde stoelen. Worden volgens afspraak geleverd, prima ?? top zeg ik.

Beste Jolande,
Fijn dat je zo tevreden bent, we wensen je veel plezier van de eetkamerstoelen!

Stephanie van Heerdt

Snelle levering en de meubels zijn net zo mooi als op de foto!

Meer op voorraad?

Beste Stephanie,
Bedankt voor de review! We wensen je veel plezier van de eetkamerstoel.

ELS PADUART

Ik ben maar half tevreden.heb maar de helft van mijn bestelling gekregen .

Alles samen worden geleverd.

Beste Els,
Wij hebben u zojuist proberen te bellen, helaas zonder resultaat.
Beste Els,
Wij hebben u zojuist proberen te bellen, helaas zonder resultaat.
Ook hebben wij u een e-mail verstuurd. Wij zien namelijk dat het andere pakket nog onderweg is en vandaag ook word aangeboden.
Het kans soms voorkomen dat het pakketje net in een andere vrachtwagen beland is. Hiervoor onze excuus! https://jouw.postnl.be/track-and-trace/3SHATE4794272-BE-9403
Team Livin24!

Hannah Van Emmerik

Super leuke webshop waar ik nog niet eerder bekend mee was. goede kwaliteit voor de beste prijs!

Hier en daar een spelfout staat een beetje slordig. verder was dit het enige azijnzeikerige tipje. Verder absoluut niks op aan te merken dus. ga zo door!

Beste Hannah,
Beste Hannah,
Bedankt voor de review en de feedback. We zullen de website binnenkort een keer grondig doorlezen om de spelfouten eruit te halen ;). We wensen je veel plezier van de vlinderstoel en zien je graag nog eens terug in onze webshop.

Benita

Snel geleverd

Beste Benita,
Bedankt voor de review! We wensen je veel plezier van de Toby stoel en zien je graag nog eens terug in onze webshop.

R

Goede, duidelijke en makkelijke webshop.

Ga vooral zo door

Beste R,
Bedankt voor de review. Wij wensen je veel plezier van de aankoop en zien je graag nog eens terug in onze webshop.

Cheryl Spoorenberg

Overzichtelijke website. Na bestelling snelle levering. Product was goed verpakt. Kleur kwam overeen met de foto's op de website! Mooi product voor een mooie prijs.

Beste Cheryl,
Bedankt voor de review! Wij wensen je veel plezier van de fauteuil en zien je graag nog eens terug in onze webshop.

Nancy De Muylder

Correct!

Alles ok.

Beste Nancy,
Bedankt voor de review! Wij wensen je veel plezier van je aankoop.

Magda Delahaye

Heel goed. Snelle levering, goede service en mooie producten. In mijn geval lampen.

Beste Magda,
Bedankt voor de review! Wij zijn blij dat je zo tevreden bent. Wij wensen je veel plezier van de lamp en zien je graag nog eens terug in onze webshop.
Met vriendelijke...
Beste Magda,

Leonie Thalen

Goed! Snelle levering en goede communicatie

Beste Leonie,
Bedankt voor de review! Wij wensen je veel plezier van je aankoop en zien je graag nog eens terug in onze webshop.