Super geweldig
nope
Reactie LIVIN24:
Beste Lesley,
Bedankt voor de review! Wij wensen je veel plezier van de vloerlamp en zien je graag nog eens terug in onze webshop :)
nope
Beste Lesley,
Team Livin24
Zou zo even geen verbeterpunten weten
Beste Harry,
Bedankt voor de review! Wij wensen je veel plezier van de hanglamp en zien je graag nog eens terug in onze webshop.
Beste Femke,
Bedankt voor de review! Wij wensen je veel plezier van de barkrukken en zien je graag nog eens terug in onze webshop.
Team Livin24
Door de corona was de levertijd wat langer, maar hier een nette mail over ontvangen.
Beste Maud,
Bedankt voor de review! Wij wensen je veel plezier van de schommelstoel en zien je graag nog eens terug in onze webshop.
Beste Brenda,
Bedankt voor de review! Wij wensen je veel plezier van de salontafel set en zien je graag nog eens terug in onze webshop.
Team Livin24
Op dit moment heb ik geen verbeterpunten of tips ! Wij zijn goed en vriendelijk geholpen en onze bestelling is heel snel geleverd.
Beste Wesley,
Bedankt voor de review! Wij wensen je veel plezier van de fauteuil en zien je graag nog eens terug in onze webshop!
Beste Evelien,
Bedankt voor de review! Fijn dat het product toch nog best snel in huis was. We wensen je veel plezier van de barkrukken en zien je graag nog eens terug in onze webshop.
Met...
Beste Pauline,
Bedankt voor deze review! Wij zijn blij dat je zo goed geholpen bent door Els en dat alles nu helemaal naar wens is! Veel plezier gewenst van de barkrukken :)
Met vriendelijke...
Niks op aan te merken
Beste GJ,
Beste Pierre,
Bedankt voor de review! Wij wensen je veel plezier van je aankoop en zien je graag nog eens terug in onze webshop :)