LIVIN24

1939 beoordelingen

1939 Reviews

Silver & Gray

Livin24 was totaal nieuw voor mij, maar ben uiterst tevreden over mijn bestelling

Post NL beter controleren op hun omgang met de pakketten, ik had 2x2 stoelen besteld waarvan 1 doos flink gehavend was en helemaal met tape van PostNL aan elkaar geplakt was, gelukkig waren mijn... Post NL beter controleren op hun omgang met de pakketten, ik had 2x2 stoelen besteld waarvan 1 doos flink gehavend was en helemaal met tape van PostNL aan elkaar geplakt was, gelukkig waren mijn stoelen niet beschadigd.

Beste Silver en Gray,
Beste Silver en Gray,
Wat vervelend dat de dozen zo enorm beschadigd waren, dit vinden wij vervelend om te horen. Gelukkig zijn de stoelen verder niet beschadigd! Wij wensen je veel plezier van de Luna stoelen en zien je graag terug in onze webshop.

Martin

Fijn geholpen in showroom. Producten netjes afgeleverd conform afspraak

Ga zo door

Beste Martin,
Wij zijn blij dat je alles zo goed ervaren hebt! Wij wensen je veel plezier van de Ivy fauteuils.

Erik van Buren

Vorige week nieuwe barkrukken besteld bij Livin24. Ondanks de leveringsproblemen toch snel geleverd. Ben helemaal tevreden. De krukken waren goed ingepakt en zijn precies als de fotos.

Niks!!

Beste Erik,
Bedankt voor de review! Wij wensen je veel plezier van de barkrukken en zien je graag nog eens terug in onze webshop.

Iris de Wit

Helemaal super! Helemaal blij met mijn nieuwe fauteuil. Levering was goed en de foto kwam perfect overeen het product.

Geen, ben super tevreden!

Sjaak van der Brug

Helemaal top

Geen verbeterpunten voor deze website vooralsnog

Jari

Jari

Niets

Mia Brouwer

Via via hier terecht gekomen. Meubels passen perfect bij ons nieuwe huis. 6 eetkamerstoelen Lisa besteld, echt heel blij mee! Geeft zoveel sfeer in mijn eetkamer! En ohja, de service was ook echt... Via via hier terecht gekomen. Meubels passen perfect bij ons nieuwe huis. 6 eetkamerstoelen Lisa besteld, echt heel blij mee! Geeft zoveel sfeer in mijn eetkamer! En ohja, de service was ook echt top! Als ik meer meubels nodig heb, zou ik hier zeker weer bestellen! Aanrader!

Trudy

Alles top! Super blij met mijn nieuwe fauteuil!

Alles prima

Milene

Goede productinformatie en snelle levering

Ga zo door!

Martijn