LIVIN24

Jamie

Super

Nvt

Bestse Jamie,
Bedankt voor de review! Wij wensen je veel plezier van de barkruk.

Eef Hermans

Goede prijs kwaliteit verhouding. De barkrukken waren makkelijk ineen te steken. Voldoen volledig aan de verwachtingen.

Alles was dik in orde!

Anthony Loohuis

Zeer goed om 6 uur vrijdag besteld om 3 uur zaterdag geleverd

Beste Anthony,
Bedankt voor de review! Wij wensen je veel plezier van de barkrukken en zien je graag terug in onze webshop.

Hilmi.D

Hanglampen besteld helemaal top in orde.

Ik vind het prima

Beste Hilmi,
Bedankt voor de review! Wij wensen je veel plezier van de hanglampen en zien je graag terug in onze webshop.

KickF

Super geholpen, snel verzonden

Nazending van schroeven werd ook perfect afgehandeld

Beste KickF,
Beste KickF,
Bedankt voor de review, fijn dat het achteraf goed opgelost is met de nazending van de schroeven! Wij wensen je veel plezier van je aankoop en zien je graag terug in onze webshop.

Valentina Grootendorst Duarte

Fijn!

werken aan naamsbekendheid.

Beste Valentina,

Loes

Product helaas niet helemaal naar wens. Retourneren niet gemakkelijk. Retour dient op 3 manieren aangemeld te worden account mail en retourformulier doos. Klantenservice niet telefonisch bereikbaar.... Product helaas niet helemaal naar wens. Retourneren niet gemakkelijk. Retour dient op 3 manieren aangemeld te worden account mail en retourformulier doos. Klantenservice niet telefonisch bereikbaar. Wel snelle reactie via mail. Geld na 3 werkdagen nog niet terug ontvangen.

Maak retourneren minder ingewikkeld dan besteld men sneller nog erns.

Dorenda Engbers

Telefonisch goed en snel bereikbaar, zelfs in deze zware tijd. Ook bestelling snel bezorgd en goed beschermend verpakt. Top stoelen! Enige minpuntje... onderstel moest er zelf onder geschroefd... Telefonisch goed en snel bereikbaar, zelfs in deze zware tijd. Ook bestelling snel bezorgd en goed beschermend verpakt. Top stoelen! Enige minpuntje... onderstel moest er zelf onder geschroefd worden. Opzicht geen probleem( alles erbij geleverd), alleen zaten er in een aantal gaten waar de schroef in gedraaid moest worden, wat kleine braampjes. Deze moesten we eerst weg vijlen. Erg blij met de stoelen, zoals omschreven en afgebeeld. Zelfs de kleur

Gat waar schroef in moet even nakijken op braampjes.

Beste Dorenda,
Bedankt voor de review en de gegeven feedback. Ondanks het kleine ongemak willen wij je veel plezier wensen van de stoelen.

Annemarijn Schnetz

Enorm tevreden! Webshop hoog gebruikersgemak, snelle levering en een paar prachtige stoelen

Beste Annemarijn,
Bedankt voor de review! Wij wensen je veel plezier van de eetkamerstoelen.

Karen De jongh

Helemaal top, superleuke en mooie spullen heb 2 bijzettafeltjes gekocht en ben er super blij mee

Niets aanboor te voegen gewoon top

Beste Karen,
Bedankt voor de fijne review! Wij wensen je veel plezier van de bijzettafeltjes en zien je graag terug in onze webshop.