LIVIN24

1939 beoordelingen

1939 Reviews

Christa Sloos

Prachtige meubels en super snelle service

Direct op voorraad leverbaar is super fijn bij Livin24! Heel vaak als je meubels koopt in een meubelzaak vermelden ze zonder verblikken of verblozen dat de levertijd 8 weken duurt!! Niet bijLivin24... Direct op voorraad leverbaar is super fijn bij Livin24! Heel vaak als je meubels koopt in een meubelzaak vermelden ze zonder verblikken of verblozen dat de levertijd 8 weken duurt!! Niet bijLivin24 !! Daar had ik mijn meubels de volgende dag al in huis. Prima correspondentie en duidelijke track en trace. Ik ben super blij met mn prachtige tafeltjes!

Beste Christa,
Wat een fijne review, bedankt daarvoor! Wij wensen je veel plezier van de tafeltjes en zien je graag terug in onze webshop.

Croes

Snelle levering en goede klantenservice

Beste Croes,
Bedankt voor de review! Wij wensen je veel plezier van je aankoop en zien je graag terug in onze webshop.

Angelique Declercq

Vlotte levering, mooi resultaat

Niets

Diana Mijnders

Prima kwaliteit en snelle levering

Misschien meer fotos van mensen thuis plaatsen. Dat is als koper fijn om te zien.

Beste Diana,
Beste Diana,
Bedankt voor de review en de tip! Wij gaan hier zeker naar kijken. Je mag altijd jouw foto van het interieur met ons delen via een van onze social media kanalen! Voor nu wensen wij je veel plezier van de salontafel :)

Bas

Duidelijke website, waarheidsgetrouwe weergave van producten, levering zoals beloofd en een goed product.

Niet vanuit mijn ervaring

Beste Bas,
Bedankt voor de fijne review! Wij wensen je veel plezier van de eetkamerstoelen en hopen je gauw terug te zien in onze webshop.

Sanne Kroes

We hebben 2 prachtige salontafels besteld bij Livin24! De tafels zijn zoals afgebeeld op de foto’s, echt ontzettend blij mee. De levertijd op de tafeltjes waren 2-3 weken, alleen hadden we ze al na... We hebben 2 prachtige salontafels besteld bij Livin24! De tafels zijn zoals afgebeeld op de foto’s, echt ontzettend blij mee. De levertijd op de tafeltjes waren 2-3 weken, alleen hadden we ze al na een week. Ontzettend prettig. Daarnaast is de communicatie van de levering en je bestelling ook uitstekend. Mocht je de orderbevestigingsmail niet kunnen vinden, kijk dan even in je spambox! Al met al onwijs tevreden over Livin24 en onze salontafels.

Nvt.

Beste Sanne,
Bedankt voor de leuke review! Wij wensen je veel plezier van de salontafeltjes en hopen je gauw terug te zien in onze webshop.

Claire Deben

Hele leuke duidelijke webshop, mooie spullen.
Heel netjes afgeleverd. Goed verpakt heel goed beschermd. Duidelijke instructie om spullen in elkaar te zetten.

Zijn er geen. Snelle reactie op mails.
Het enige wat vaak onhandig is, is als je met je telefoon mailt je een ordernummer moet hebben en je dit niet kunt zoeken.

Beste Claire,
Bedankt voor de fijne review! Wij wensen je veel plezier van de barkrukken.

Linda Verlinden

Heel snelle levering. Kwaliteit
Mooi design

Alles tip top
Ga ik zeker aanraden bij vrienden en familie

Beste Linda,
Bedankt voor de fijne review! Wij wensen je veel plezier van de barkrukken.

Louiza Veelenturf

Zeer tevreden!

Gedn

Beste Louiza,
Bedankt voor de review! Wij wensen je veel plezier van de barkrukken.

Leanne

Prettig en snel

Iets meer uitleg over monteren van product