LIVIN24

1939 beoordelingen

1939 Reviews

Café Het Wiel

Correcte , snelle levering

Het metaal was niet perfect geverfd , verder wel kwalitatief rek

Beste klant,
Bedankt voor de review! We wensen je veel plezier van het wandrek en de feedback nemen we mee naar de leverancier.

M. Van de Velde

Mooie barkrukken van goede kwaliteit! Gemakkelijk in elkaar te zetten. Op hoogte verstelbaar.

De rand die op de grond staat geeft af en toe een kras op onze tegels bij het verschuiven van de kruk. Simpel op te lossen door viltjes eronder te plakken.

Beste klant,
Bedankt voor de review! Wij wensen je veel plezier van de barkrukken :)

Goede service

Beste klant
Bedankt voor de review! Wij zijn blij dat je zo positief bent en wensen je veel plezier van je aankoop.

Steven jarych

Leuk , overzichtelijk, snelle respons bij vragen

Beste Steven,
Bedankt voor de review! Wij wensen je veel plezier van je aankoop.

Snelle, verzorgde levering

Snelle levering!
Bij vragen ook steeds snel een antwoord via mail.
Verzending was keurig ingepakt!

Beste klant,
Bedankt voor de fijne review! Wij wensen je veel plezier van de barkruk :)

Snelle levering, veel keus

Beste klant,
Bedankt voor de review! Wij wensen je veel plezier van de aankoop.

Kristin

Heel duidelijke site met verrassend aangename prijzen ! Wij bestelden 6 barkrukken en zijn heel blij met het mooie resultaat. De krukken zijn van prima kwaliteit en voldoen helemaal aan onze... Heel duidelijke site met verrassend aangename prijzen ! Wij bestelden 6 barkrukken en zijn heel blij met het mooie resultaat. De krukken zijn van prima kwaliteit en voldoen helemaal aan onze verwachtingen. Correcte en tijdige levering. Wij zijn fan :)

Info wat betreft levertermijn als er staat niet in voorraad

Beste Kristin,
Bedankt voor de review! Wij wensen je veel plezier van de nieuwe barkrukken.

M.k.

Communicatie verliep niet heel soepel. Zelf moeten bellen wanneer de levering zou gebeuren aangezien de 5 vooropgestelde werkdagen verstreken waren. Alsook duidelijk de mededeling gekregen dat de... Communicatie verliep niet heel soepel. Zelf moeten bellen wanneer de levering zou gebeuren aangezien de 5 vooropgestelde werkdagen verstreken waren. Alsook duidelijk de mededeling gekregen dat de levering absoluut niet op zaterdag zou kunnen aangezien het leveradres in België was maar dit maandag zou doorgaan. Vervolgens toch de levering op zaterdag gekregen?? Geluk bij toeval dat ik aanwezig was om wat spullen af te laden aangezien het appartement nog niet bewoond is.

Communicatie

Petra Feikema

Fantastisch! Dat is het passende woord als je besteld bij Livin24! Mooie en duidelijke website! De spullen werden netjes en zorgvuldig geleverd! Bij een vraag via de e-mail was er een snelle en... Fantastisch! Dat is het passende woord als je besteld bij Livin24! Mooie en duidelijke website! De spullen werden netjes en zorgvuldig geleverd! Bij een vraag via de e-mail was er een snelle en klantvriendelijke reactie!

Iets meer informatie geven over de update van de niet op voorraad artikelen

Beste Petra,
Bedankt voor de fijne review en feedback! Wij wensen je veel plezier van je nieuwe lamp.

Jolina van der Molen

Uitstekend

Beste Jolina,
Bedankt voor de review! Wij wensen je veel plezier van de barkrukken.
Team LIvin24