LIVIN24

1939 beoordelingen

1939 Reviews

Saskia

Goede service

Link over bezorging werkte niet, dat vond ik niet echt duidelijk.

Marjolein

Zeer ontevreden over de communicatie!

Stoel is 10 februari besteld, zou 12 februari geleverd worden. Nog steeds onderweg blijkbaar, maar we krijgen er geen informatie over. Track and trace geevt geen info.

Paulus de Boer

Mooie rustige site, duidelijk en helder. Snelle levering met goede communicatie.

Hoogte producten goed checken met tekst.

Beste Paulus,
Bedankt voor de review! Wij nemen je feedback mee en wensen je veel plezier van de nieuwe barkrukken.

De Lange Steven

Was 1ste ervaring... Aanvankelijk beetje huiverachtig door het budgetvriendelijk aanbod (leek me geen al te hoge kwaliteit). Echter na installatie ( hetgeen goed gedocumenteerd was op één klein... Was 1ste ervaring... Aanvankelijk beetje huiverachtig door het budgetvriendelijk aanbod (leek me geen al te hoge kwaliteit). Echter na installatie ( hetgeen goed gedocumenteerd was op één klein detail na) bleek het de verwachting te overtreffen. Dikke pluim oor LIVIN24!!

Eveneens bij vermelden (er zijn mss mensen die dat over het hoofd zouden zien) wanneer juist de achterkant erin 'schuiven'. Nadien alles anders terug demonteren.

Beste Steven,
Fijn dat je zo positief bent over Livin24, bedankt voor de fijne review! Wij wensen je veel plezier van de nieuwe salontafel en zien je graag terug in onze webshop.
Met...
Beste Steven,

Erika ter Borch

Top! Accurate levering. Er was 1 stoelframe verbogen, een nieuw frame opgestuurd gekregen dat er de volgende dag al was!

Beste Erika,
Fijn dat je zo tevreden bent en dat het zo snel opgelost is! Wij wensen je veel plezier van je aankoop en zien je graag terug in onze webshop.
Team...
Beste Erika,

Yet wegdam

Supersnel, super volgens afspraak en super product dus zeer tevreden!!!

Behoud je kwaliteit

Beste Yet,
Bedankt voor de fijne review! Wij wensen jou veel plezier van de kapstok.

Linda

Mooie salontafel ontvangen

De verpakking van de meubelolie was geopend, waardoor de flesjes ed. Los in de doos lagen. Levering duurde iets langer dan aangegeven,maar dat ligt aan dhl

Jimmy&Wendy

Op tijd geleverd. Kwalatatief ingepakt ! Super tevreden.

Blijf zo verder doen !

Beste Jimmy en Wendy,
Bedankt voor de leuke review! Wij wensen jullie veel plezier van de salontafel set.

Jacqueline

Snelle service

!

Beste Jacqueline,
Bedankt voor de review! Wij wensen je veel plezier van de nieuwe barkrukken.

Rachelle Breuren

Geweldig!

Geen tips

Beste Rachelle,
Bedankt voor de leuke review! Wij wensen je veel plezier van je nieuwe barkrukken en zien je graag terug in onze webshop.