LIVIN24

1939 beoordelingen

1939 Reviews

Sven

Product was niet leverbaar, maar uiteindelijk zijn we tot een goede oplossing gekomen

Als een product niet leverbaar misschien eerder melden dan 1 dag van tevoren.

Beste Sven,
Fijn dat het uiteindelijk toch goed gekomen is! Wij wensen je veel plezier met jouw bestelling.
Team Livin24

Dijk

Helemaal tevreden; keurig op de afgesproken tijd bezorgd en goed verpakt.

Reactie LIVIN24:

Bedankt voor je leuk review! We wensen je veel plezier met je bestelling.

Marco

Snelle levering, helaas o.b.v. kleur geretourneerd

Reactie LIVIN24:

Jammer dat de bestelde eetkamerstoel niet helemaal voldeed aan de verwachting, toch bedankt voor je review Marco.

Prima gegaan. Alles zoals afgesproken

Reactie LIVIN24:

Fijn om te horen dat alles naar planning verlopen is. We hopen dat je nieuwe salontafel set nog lang in de smaak blijft vallen,

Roy

Kwaliteit is goed , en een snelle levering

Geen tips

Reactie LIVIN24:

Mooi dat de kwaliteit van de wandplank Hunter in de smaak valt. Bedankt voor je review Roy!

Nina Kuiper

(Bewerkt)

Complimenten hoe mijn feedback wordt opgepakt. Ik had de voorwaarden verkeerd geinterpreteerd en kreeg direct een reactie terug. Mijn excuses dat ik onterecht jullie in eerste instantie een slechte... Complimenten hoe mijn feedback wordt opgepakt. Ik had de voorwaarden verkeerd geinterpreteerd en kreeg direct een reactie terug. Mijn excuses dat ik onterecht jullie in eerste instantie een slechte beoordeling had gegeven. Jullie pakken dit zeer goed op.

Grag jullie reactiesnelheid vast houden en fijn dat ik als klant wordt herkend. Ik was kritisch en dit wordt goed ontvangen. Jullie nemen jullie klanten serieus.

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. In dit weekend 2 bestelling gedaan, waarvan eerste bestelling boven de 30 euro was (dus geen verzendkosten) en tweede bestelling (5 minuten later geplaatst,... Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. In dit weekend 2 bestelling gedaan, waarvan eerste bestelling boven de 30 euro was (dus geen verzendkosten) en tweede bestelling (5 minuten later geplaatst, 29.95 euro). Aangezien klantenservice dit weekend niet open was maandagmorgen gebeld met de vraag of de bestelling samen gevoegd kunnen worden zodat er geen verzendkosten worden berekend. De mevrouw aan de lijn vertelde dat ze niets kon regelen omdat alles verzonden was. Toen gaf ik aan dat ik dan de tweede bestelling wel terug zal sturen. Vervolgens werd ze onhebbelijk en luisterde totaal niet. Schreeuwde alleen dat dit asociaal gedrag is en dat ze resoluut alle bestelling annuleerde. Ik heb aangegeven dat de eerste bestelling verzonden kon worden (was ook betaald). Mevrouw gooide de hoorn op de haak. Hoezo klantvriendelijk? Dit heb ik nog nooit meegemaakt.

Klantgericht worden, luisteren wat de vraag is van de klant

Boatvision

Goede service en snel geleverd

De levering was niet helemaal correct, er was een verkeerde kleur geleverd. Echter werd dit keurig en snel opgelost. Dank daarvoor.

Reactie LIVIN24:

Vervelend dat er eerst de verkeerde kleur geleverd is Joanne. Goed om te horen dat het alsnog goed opgelost is.

M. van der Sande

Mooi assortiment, goed te vinden op internet en supersnelle levering.

Reactie LIVIN24:

Bedankt voor je bestelling en je review!

De kam

Goede service, vooral keuze leverdatum is super!

Reactie LIVIN24:

Bedankt voor je review! We hopen dat barkruk Ellen in de smaak blijft vallen!