LIVIN24

1939 beoordelingen

1939 Reviews

Prachtige fauteuils, snel geleverd.

Onderhoudsprojecten erbij leveren/verkopen.

Serena

Super producten!

Geen 1

Richard

Goede prijs en snelle levering

geen opmerkingen

Charlotte Kusters

Top!! Snelle levering en prachtige tafeltjes (salontafelsetje) waar we helemaal blij mee zijn!!

Reactie LIVIN24:

Beste Charlotte,
Fijn dat je zo tevreden bent! We wensen je veel plezier met salontafel set en hopen je terug te zien in onze webshop.
Team Livin24

Yvette Snijder

Ontzettend blij met de lounge stoelen die ik heb besteld. Goede prijs kwaliteit verhouding, netjes verpakt. Ik krijg er heel veel complimenten over. En snel en prettig contact met de klantenservice.

Kies asjeblieft een andere bezorgservice. De stoelen vielen zo in de smaak dat ik er nog één heb besteld. Alleen maakt de bezorgservice de "voor xx uur besteld, morgen in huis" niet waar. Tot twee... Kies asjeblieft een andere bezorgservice. De stoelen vielen zo in de smaak dat ik er nog één heb besteld. Alleen maakt de bezorgservice de "voor xx uur besteld, morgen in huis" niet waar. Tot twee keer toe helaas. Terwijl ik er wel een beetje op gerekend had..

Floor Wolthuizen

Goede kwaliteit, prima levering

Vrij lange levertijd, maar geen probleem.

Prima snelle levering aankoop mooi en goed zoals op website

Eigenlijk niks

Henry

Vlot besteld en snel geleverd. De lampen hangen inmiddels en zien er goed uit. Ook snel geholpen door de klantenservice bij een vraag over de plafondbevestiging.

Trudy

Super snelle levering, geweldige eetkamerstoelen!

P.Druijf

Ik heb 2 hanglampen gekocht, 1 van de 2 was al een keer naar iemand anders verstuurd geweest, want de zware ketting was zonder de beschermende bubbeltjes plastic terug gedaan in de doos. Ik heb 2 hanglampen gekocht, 1 van de 2 was al een keer naar iemand anders verstuurd geweest, want de zware ketting was zonder de beschermende bubbeltjes plastic terug gedaan in de doos.
Hierdoor krassen ontstaan op de metalen kap. Heel jammer

controle van terug gestuurde artikelen