Top
Nederlandse handleiding zou handig zijn.
Bedankt voor je review! De vlinderstoelen in elkaar zitten is inderdaad niet altijd even makkelijk, gelukkig konden jullie de lol er wel van inzien. We hopen dat de vlinderstoel een leuk plekje in...
Bedankt voor de review en de bestelling van de fauteuil Robert in de kleur cognac.
Voorraad op website beter bijhouden
Eigenlijk geen, ga zo door zou ik zeggen!
Helaas beschadigd er wel eens iets bij de levering. Gelukkig hebben we het snel samen op kunnen lossen, zoals het hoort natuurlijk. Bedankt voor je positieve review Sander.
Niet zozeer aan Livin24, maar de stoel werd op zijn kop geleverd. Nu kwam hij er bij mij ongeschonden uit, maar had ook zo schade of deuken aan de rugleuning kunnen hebben.
Bedankt voor het benoemen dat de fauteuil over de kop geleverd is. Gelukkig is het allemaal goed gekomen. Bedankt voor je review.
GEEN
De Mika fauteuil staat vast mooi in je interieur Ria, leuk dat ook het zitcomfort goed is. Bedankt voor je review!
Ik heb geen verbeterpunten
Gratis retourneren en achteraf betalen horen inderdaad ook bij onze webshop. Bedankt voor de review. Goed om te horen dat de salontafel set Kate in de smaak valt.
Kijk, zo horen we het graag Erik. Bedankt voor de toffe review. We hopen dat de Barrel barkrukken inmiddels een mooi plekje in je interieur hebben mogen krijgen.