LIVIN24

Anne

Eeg goed

Beschermlaag erbij leveren

K. Oldenhuis

Super! Goede kwaliteit ook!

Reactie LIVIN24:

Leuk om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de fauteuil Jill. Bedankt voor de review!

Deblieck davy

Super kwaliteit aan een mooie prijs

Geen verbeterpunten

Reactie LIVIN24:

Goed om te horen dat je tevreden bent over de hanglamp Montreal! Bedankt voor de review.

Lian van meel

Goede snelle service
Prima prijzen, Veel keus

Nita

Mooie gedetailleerde barkrukken

chemiestart

Zeer goede service

Snelle levering, echter niet gekregen wat ik besteld had. Tafel Madrid besteld met op de foto duidelijk zwart onderstel. Ook in de omschrijving staat zwart rvs onderstel. Het onderstel wat geleverd... Snelle levering, echter niet gekregen wat ik besteld had. Tafel Madrid besteld met op de foto duidelijk zwart onderstel. Ook in de omschrijving staat zwart rvs onderstel. Het onderstel wat geleverd werd was van blank geborsteld rvs.
Misleidende foto’s en tekst dus ! Contact gehad met klantenservice en de enige optie was alles weer terug sturen. Geen excuses of bevestiging dat de foto’s en omschrijving inderdaad niet kloppen bij de werkelijkheid. Jammer !

Zorgen dat foto’s en omschrijving kloppen bij de producten. Vriendelijker en begripvoller personeel klantenservice

Willem

Heel fijn dat je ook producten kunt bestellen die op dat moment niet op voorraad zijn, maar je wel graag wilt hebben (zeker als er een aanbieding is op het product). Deze producten werden ook op de... Heel fijn dat je ook producten kunt bestellen die op dat moment niet op voorraad zijn, maar je wel graag wilt hebben (zeker als er een aanbieding is op het product). Deze producten werden ook op de verwachte leverdatum bezorgd.

De door ons bestelde barkrukken zijn van goede kwaliteit en kwamen overeen met de foto's en omschrijving op de website.

Niets.

Anouk

Snelle levering en een leuke stoel van goede kwaliteit!

Reactie LIVIN24:

Bedankt voor de bestelling en je positieve review Anouk. We wensen je veel plezier met de velvet fauteuil Jill in de kleur groen. Wij vinden ze ook enorm leuk!