LIVIN24

Harms

Heel prettig

-----------

René Berends

Super bedrijf en super snelle levering. De stoel die wij bij livin24 hebben besteld ziet er super mooi uit en is van prima kwaliteit. Wij zijn er super blij mee en kunnen dit bedrijf aanbevelen.

Geen.

Mijntje

Goede webwinkel , mooie producten voor iedere beurs👍

Nvt

Reactie LIVIN24:

Heel erg bedankt voor je leuke review! We hopen dat je veel plezier hebt van de vloerlamp Jena!

Asefi

Super mooi stoel, mooi model zo als het op de website afgebeeld was en top services. Ik ben zeer tevreden. Ik vond de stoel zo mooi dat ik gelijk de tweede bestelde. Top en bedankt

Alles was top

Reactie LIVIN24:

Bedankt voor je leuke review en je bestelling van de eetkamerstoel Nelly! We zijn zelf ook heel blij met onze nieuwe velvet stoelen, ze zijn zeer chique ;-).

M. Bus

Leuk assortiment, modern en betaalbaar

Neen

izaak

Gert de Roo

Wij vonden Livin24 via Google. Wij wilden krukken kopen en ze graag even bekijken. Wij zijn daarom op locatie geweest in Emmen. Daar zijn we uiterst vriendelijk ontvangen en behandeld. De (gratis)... Wij vonden Livin24 via Google. Wij wilden krukken kopen en ze graag even bekijken. Wij zijn daarom op locatie geweest in Emmen. Daar zijn we uiterst vriendelijk ontvangen en behandeld. De (gratis) levering kon al de volgende dag. Al met al een zeer positieve ervaring.

Reactie LIVIN24:

Bedankt voor je bezoek aan onze showroom in Emmen Gert! Leuk om te horen dat je tevreden bent.

Yvonne

Snel geleverd. We miste 3 beschermdopjes. Daar over gemaild. Die gaan opgestuurd worden

Mss behandeladvies voor de stoelen erbij

A. Koopmeiners

Via instagram zag ik prachtige foto's van stoelen/feautuils van Livin24. Ik heb de stoelen meteen op hun eigen site bekeken en mijn man ervan op de hoogte gesteld. We hebben een nieuw huis gekocht... Via instagram zag ik prachtige foto's van stoelen/feautuils van Livin24. Ik heb de stoelen meteen op hun eigen site bekeken en mijn man ervan op de hoogte gesteld. We hebben een nieuw huis gekocht en zijn druk met de nieuwe inrichting. De stoel paste perfect in ons nieuwe huis! Echter werd op google.nl niet geheel duidelijk waar de winkel is en of het daadwerkelijk bestond. Ik heb mijn moeder gevraagd (die dichter bij de bestaande winkel woont dan wij) om even langs te gaan. De winkel is niet makkelijk vindbaar (bij andere zaken in) maar ze werd heel vriendelijk en prettig geholpen, de winkel is overigens heel leuk ingericht! M'n moeder heeft foto's gemaakt en wij hebben direct besteld via internet. De stoel is prachtig in het echt en werd snel geleverd!

Kenbaarheid op internet kan beter, nu lijkt het net of het niet helemaal bestaat oid. Tevens de vindbaarheid in Emmen zou nog ietsje beter kunnen. Jullie hebben namelijk prachtige meubels hebben en... Kenbaarheid op internet kan beter, nu lijkt het net of het niet helemaal bestaat oid. Tevens de vindbaarheid in Emmen zou nog ietsje beter kunnen. Jullie hebben namelijk prachtige meubels hebben en een mooi ingerichte winkel met vriendelijke verkopers. Die verdient aandacht!