LIVIN24

1939 beoordelingen

1939 Reviews

COLEMONT JANSSENS

Prima materiaal snelle levering goede service Proficiat

Beste COLEMONT JANSSENS,
Bedankt voor het schrijven van jouw review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en service, daar worden wij blij van!
Veel plezier met...
Beste COLEMONT JANSSENS,
Veel plezier met je bestelling gewenst en hopelijk tot snel!

Kregel

Product prima verpakt, mooie kwaliteit, reserve bouten/schroeven ed, ben heel blij met deze aankoop.

Beste Kregel,
Bedankt voor jouw mooie woorden en wat leuk om te horen dat je tevreden bent met jouw aankoop.
Wij hopen je in de toekomst snel weer te mogen...
Beste Kregel,
Wij hopen je in de toekomst snel weer te mogen verwelkomen.

Peetes

Zeer tevreden over onze barkrukken
Geleverd volgens afspraak

Niks

Beste Peetes,
Bedankt voor het schrijven van deze prachtige review! Fijn dat je zo tevreden bent over je barkrukken en dat deze volgens afspraak geleverd zijn.
Wij hopen in de toekomst weer...
Beste Peetes,
Wij hopen in de toekomst weer bij jou te mogen leveren.
Tot ziens bij Livin24!

Stephanie Verhagen

Super snel geleverd en precies wat ik zocht!

Beste Stephanie,
Bedankt voor je geweldige review, wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent en precies hebt gevonden wat je zocht.
Wij wensen je veel plezier met je bestelling en zien je...
Beste Stephanie,
Wij wensen je veel plezier met je bestelling en zien je snel weer terug!

Jan Stuivenberg/Huisman

Mooie barkrukken ontvangen, juiste kleur helemaal goed.

Geen verbeterpunten, snelle levering en keurig verpakt.

Beste Jan,
Bedankt voor deze geweldige review!
Wij zijn ontzettend blij om te lezen dat jouw barkrukken goed zijn ontvangen en helemaal naar wens zijn.
Veel plezier met jouw aankoop...
Beste Jan,
Bedankt voor deze geweldige review!
Veel plezier met jouw aankoop gewenst en we zien je graag snel weer terug!

Livin24

Snel

Erg duur om staaltjes aan te vragen, beslist niet gratis.
Oneline bestelling kan retour, maar op kosten van de klant, jammer.

Beste,
Bedankt voor het schrijven van jouw review.
Wat jammer om te lezen dat jij niet geheel tevreden bent.
Bij het bestellen van de stofstalen ontvang jij binnen enkele dagen per...
Beste,
Bedankt voor het schrijven van jouw review.
Wat jammer om te lezen dat jij niet geheel tevreden bent.
Bij het bestellen van de stofstalen ontvang jij binnen enkele dagen per e-mail een kortingscode waarmee jij jouw product kan bestellen met de korting van het aankoopbedrag van de stofstalen.
Daarnaast is bij ons de retour altijd gratis, dit kan je aanmelden op de website of hiervoor kan je contact opnemen met onze klantenservice, hierbij ontvang je een kosteloos retourlabel en wanneer je woonachtig bent in Nederland kunnen we het zelfs kosteloos bij je komen afhalen.
Mocht je nog vragen hebben vernemen wij deze graag van jou.

Eric

Mooie eetkamerstoelen

Verzendingen op juiste bestelling checken voordat het verzonden wordt.
2 antraciet en 2 congac kleur besteld maar 4 antraciet stoelen ontvangen

Beste Eric,
Bedankt voor het schrijven van jouw review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons.
Beste Eric,
Wij gaan jou feedback meenemen en hopen dat jij hier in de toekomst niet meer tegen aanloopt.

Klaas

Een heerlijke relaxbank besteld met dubbel loungegedeelte. Prima bank en snel in elkaar gezet. De leverdag zou zaterdag zijn echter kon dit niet op zaterdag dit was erg jammer, omdat ik de rest van... Een heerlijke relaxbank besteld met dubbel loungegedeelte. Prima bank en snel in elkaar gezet. De leverdag zou zaterdag zijn echter kon dit niet op zaterdag dit was erg jammer, omdat ik de rest van de dagen vrij moet nemen. Aangegeven dat het uiterst vervelend is omdat ik geen vrije dagen meer had en dus onbetaald verlof op moest nemen. Dit hebben ze netjes opgelost door een gedeelte te vergoeden, niet alles maar in ieder geval wel begrip voor de situatie. Dit heb ik erg prettig ervaren. Waar gewerkt wordt worden nu eenmaal fouten gemaakt. Maar ze proberen het in ieder geval zo goed mogelijk te herstellen. Daarvoor een 10!

Heb ik al genoemd in de mail

Beste Klaas,
Bedankt voor het schrijven van jouw ervaring en wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met ons!
Wat vervelend om te horen dat jou bank niet op de gekozen dag is geleverd,...
Beste Klaas,
Wat vervelend om te horen dat jou bank niet op de gekozen dag is geleverd, ik ben blij dat wij het achteraf gelukkig met jou hebben kunnen oplossen en wens je ontzettend veel plezier met je prachtige nieuwe bank!
Hopelijk zien we je snel weer terug bij Livin24!

Henk Weijman

Beste Henk,
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons.
Wij verwelkomen jou graag snel weer terug bij ons in de webshop of in één van onze showrooms!
Tot...
Beste Henk,
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons.
Tot snel!.

Moerman

Bank besteld, onderdelen niet meegeleverd.
Ook waren de schroeven niet de juiste afmeting. Moesten deze zelf halen bij een bouwmarkt…

Producten op de juiste manier leveren

Beste Moerman,
Bedankt voor het schrijven van jouw review.
Wat vervelend om te horen dat jouw bestelling niet juist is geleverd.
Ik zie dat wij inmiddels contact met jou hebben gehad en...
Beste Moerman,
Bedankt voor het schrijven van jouw review.
Wat vervelend om te horen dat jouw bestelling niet juist is geleverd.
Ik zie dat wij inmiddels contact met jou hebben gehad en de leverancier van deze eetkamerbank de onderdelen los heeft nagestuurd.
Ons excuus voor het ongemak en wij wensen jou ondanks alles nog veel plezier met je bestelde eetkamerbank.